Blockbuster Deals!!

Friday, July 27, 2012

Tempahan Biskut Raya Sedapsedapbelaka!!

Assalamualaikum,

Hi semua.. Macam mana semua pose? Ok? hihi.. Kali ni hana pose masih ok lg.. Tak mcm tahun lepas melepet je..hoho..

Ok.. kali ni Hana nak war-warkan promosi hari raya dari Sedapsedapbelaka. Seperti tahun-tahun lepas hana memang ada ambil order utk biskut raya. Ok, senarai biskut raya tahun ni adalah seperti berikut:


1. Oreo Choc Donut (Best Seller)

Ada oreo, choc, choc rice..mmg sodap!

2. Tart Nenas Tulip

Bentuknya yang lain dari lain.. Isi tart nenas nye pun mmg umppphhh..

3. Semperit dahlia

Rasa nya yg classic.. susah dah sekarang nak jmp semperit kan?

4. Choc coffee wafer

Biskut yang cair di mulut =) 

5. Choc bread

ada rasa choc, nestum dan disaluti bread crumb yg crispy

6. Blueberry tart 

Biskut yang anggun berwarna ungu..yummeyhh

7. Choc roses cashewnut

Biskut premium Sedapsedapbelaka yang mengandungi cashewnut di dalam biskut! BEST!!

8. Popia nestum

makan ni sekali mesti nak lagi dan lagi..hehe

9. Tart Nenas gulung

tak lengkap hidangan raya kalau takde INI.. =)

Untuk harga biskut boleh lah rujuk ke FB Fanpage SEDAPSEDAPBELAKA. Link nye di sebelah kanan page blog ini. Ataupun, anda boleh email ke: blissnlunacylovers@gmail.com untuk menempah biskut raya. Customer yang membeli 5 Balang atau lebih akan dapat special discount! Cepat2 sebelum terlambat. Order akan ditutup pada 9/8/2012..

Thursday, July 26, 2012

wordless thursday


Yippie.. Saya telah berjaya menjejakkan kaki di sini :-)

Published with Blogger-droid v2.0.3

Wednesday, July 18, 2012

WW: kpop

Assalamualaikum..


Walaupun saya bukan kipas susah mati kpop/kdrama..tp sy teringin nk ke Korea!  one day insyaAllah. Thanks ani for the cute hanbok!!


Published with Blogger-droid v2.0.3

Tuesday, July 17, 2012

Update Sogo sale





Assalamualaikum..

Jumaat yg lps, hana pegi sogo selepas tekad nk membeli 'satu' benda selepas tgk flyers yg diorg pos. Nk tahu apa yg hana beli?? Hihihi.. Org lain semua beli sblm bersalin menda ni..tp hana pas 4bln baru beli..hoho..

Ini haaa diaaa..
Combi urban walker..

mommy hana and baby AR =p

Akhirnya selepas berbelah bagi antara nak beli SSC or stroller, ini lah hasilnya. Kalo ikutkan hati n jika poket tebal nk jgk beli ssc..tp itu semua nafsu jeee..haha..sabor sabor..

Walaupun beratur pny berejam tp rasanya berbaloi dgn harganya sbb dah tny Lisa murah ke x harga nye dgn pasaran luar. Iyealah..sogo ni kan mcm hr2 sale. Tu yg kena tny dulu. Kang bulat2 je kena tipu..hahaha.. Dh confirm murah teruuuss beli! Hihi.. Aisy pn syok je tido dlm tu.. :-)

Mula niat mmg nk beli stroller je..tp lps dh smpi sogo tu phm2 je la kan. Hoho.. Tp ya ampun! Umatnya ramai ke main kot! Dgn penjarah2 pny peel. Siap ada lah umat ni duk longgok baju pastu siap tukor tag yg mahal dgn harga yg muroh. Mmg buat muka slamber je duk buat kerja.huhu..

Kat sana baju gegirl gaun2 mmg byk. Tp disebabkan org duk berebut2 dpt grab bbrp helai je..cukupla tu kot! Nk cr bj kurung plak utk bby AR.hihi..

Baju raya AR yang dah siap dobi..hehe..


Dh hbs membeli belah blh redeem voucher. Jd voucher ni blh la buat beli baju raya mommy daddy selai-2.hihi..

Sekian. Itu sahaja update kali ini..

Published with Blogger-droid v2.0.3

Wednesday, July 4, 2012

Monday, July 2, 2012

Testing a so called milk booster


Assalamualaikum..

Hari ni juz nak share info on milk booster yg hana pelajari dari KIM. Utk pengetahuan semua,sejak kerja ni stok ebm dah makin berkurangan. Jadi stoknya ala2 kais pagi makan pagi..huhu..tambah lagi hrtu byk kali skip pumping session sbb nak siapkan tesis dan kerja. Maka,jasilnya jadi x semeriah masa pantang dulu la.huhu..

Dengan itu,hana pn cubalah milk booster ini. Nampak mcm sedap. Tu yg test tu..

Ok..utk sediakan milk booster ini siapkan bahan2 di bawah:

sorry, x rotate pic =p

1.susu segar 1 gelas

2.kurma 2biji

3.kismis 21biji

4.badam 7biji

Kemudian blend sume bahan tersebut sehingga hancur bahan2 td.



Dah siap utk diminum. Rasanya sedap dan hasilnya memberangsangkan. Blh la dpt 4-5oz sekali pump. :-) Cubalah!


Published with Blogger-droid v2.0.3