Blockbuster Deals!!

Monday, August 8, 2011

Sedapsedapbelaka Cookies/Kuih Raya 2011

Note: sticky post.

Salam,

ngeee..mcm lambat je post pasal cookies raya thn ni kan? heh..tp takpe, hana pun buat bukan kerana kuantiti..asal org suka, saya pun gembira. gitu! hehe..

ok, meh kita tgk kuih raya apa yg Sedapsedapbelaka offer utk tahun ini. Rasanya tak beza pun. Still jual kuih yg seperti tahun-tahun lepas. =)

1. ok, best seller tahun lepas dan setakat yg dah order sampai saat ini..jatuh kepada,



OREO CHOC DONUT..triple loaded choc (biscuit, top dipped with choc and sprinkled choc rice + oreo!! ) RM23/50 pcs.

2. No. 2 best seller



Tart Nenas Gulung yg menjadi peberet suami2 kawan2 hana..diorg yg ingtkan isteri diorg utk order tart thn ni..hahaha..so, ape lg..meh jamu suami kamu sekalian dgn tart gulung Sedapsedapbelaka. (RM24/50 pcs)

3. Choc Roses Cashewnuts



yummeyh..dgn cashewnut didalamnye..auww..heaven owhhh.. RM28/50 pcs or RM15/25 pcs

4. popia nestum


sgt rangup dan boleh makan ini tanpa henti..nom nom nom.. RM10/bekas

haaa..ape tunggu lagi? meh ramai2 order utk mak ayah, mertua, suami, nenek dan jamu tetamu kamu semua dgn kuih Raya Sedapsedapbelaka yg pasti Sedap! hihi..kami akan buka order ini paling lewat hingga awal mggu ke-2 puasa.harap maklum.

pssstt..kepada semua peminat RED VELVET sedapsedapbelaka, kami akan buka order utk hari raya juga. =))



LIKE FB fanpage SEDAPSEDAPBELAKA utk tgk sbrg update. utk order blh email ke blissnlunacylovers@gmail.com. Deposit sebanyak 50% diperlukan utk proceed order, dan full payment + postage fees utk cookies yg mahu di pos. =)

p/s: boleh refer advertorial kina mengenai Sedapsedapbelaka di sini juga.

3 comments:

LuN@_aiDi said...

Hana, nmpk cedapcedapnyer kueh raya tuh.. kami kat Nz juge mahu ler jugak kueh raya^^ hihi

aTy _faRed~ said...

nak order..tapi bukan sekarang...nanti belum raye dah abes dulu dah asben makan....huhu

Jan@Afzan said...

promo di blog pula..yezza.. Tak sabar nak tgk hasil order ku..kikiki