Blockbuster Deals!!

Wednesday, November 7, 2012

Trip: Bukit tinggi, pahang




Assalamualaikun,


Trip ke Bukit Tinggi ni sbnrnya 1-2bln lps lg pegi. Tak sempat jgk nk update. This was actually an unplanned trip. Mama la tny hana xnk pegi mana2 ke? Tiba2 dlm kepala terlintas nk ke colmar tropicale. zasss terus pecut ke destinasi yg terlintas. hehe..

Tapi trip ni daddy xdpt cuti. So kami pergi berempat iaitu Mama,syasya,aisy n hana. Jalan2 di sekitar colmar sambil menghirup udara segar. So,aisy kena marked Bukit Tinggi sbg tempat yg pernah dilawati dah.hehe.. Bertuah budak zmn skrg. Dulu hana nk pegi tmn permainan pn susah..huhu..

Aisy seronok je jln2.Dpt tgk swan..pokok2. Nanti ingt nk bwk aisy ke zoo la bila dia dh start kenal animal. Best kn??

Kt sini xde apa sgt. Cuma blh bergambar je la dgn pemandangan yg cantik.

:-)

Published with Blogger-droid v2.0.3

4 comments:

LuN@_aiDi said...

tak pernah lagi pegi bukit tinggi..
tp teringin ler nk pegi sana.. musti besh kan?
alaaa aisy sonokk ler jejalan yea^^

cha said...

Hari tu ada lalu masa nak pg kuantan. Mcm nk pg jugak je nanti tp sane xde apa sgt kan. Sesekali ambik udarasegar best jugak hee.

Mommy_Cha said...

dok ke genting je, tak penah lagik ke sini. macam best jer eh?

LisaLisut said...

aaammg bukit tinggi kureng best.tp if bwk baby best la kot kan sejuk je dia tgk sana sni. i pegi dgn KR je masa bday i dlu haha.bapak boringggggggggg.just bole bgambar jela.diorg kene do something fun and happening la kat tempat ni huhu

geram tgk combi aisy.nk color tu huahuahua