Blockbuster Deals!!

Monday, June 25, 2012

My 2nd 'baby'


Assalamualaikum..

Hi korang! Lama hana x jenguk blog kesayangan ni. Huhu..lama jgk x jenguk blog2 korg. Dh rindu dah. Tp disebabkan kekangan masa tak dapat lah nk update blog. Ni dh settle semua br blh update.

Actually hana baru deliver 2nd baby..haha..baby la sgt kn??cuma yg ni bkn 9bln tempohnya. Tp mkn bertahun la jgk!! Tension,fed up sume ada la. Jadi dh tanak ngadap lama2 hana pn deliver la baby ni pg td! Baby tu spt yg korg tgk dlm pic kt atas ni la.. My Master's thesis. Huh..penat tau nk siapkn. Nak mengangkut ke graduate school punyalah berat 5 copies ni. 2-3mggu la jugak si suami dan baby AR terabai kat rumah tu..huhu..mommynye siang malam tak tido siapkan. Dan akhirnya siap jgk...phewwww.. Lps ni tggu viva br blh hntr hard bound. Pastu dh btl2 blh relax. Tu pun skjp je kot. Kalo sambung lg xde maknanya blh relax2..huhu.. Xpe..yg penting raya kali ni x dibebani kerja!! Yeeeehaaa..

Lps2 ni blh la update selalu..hihi.kpd sume yg email tny psl buku nutritionist's choice cookbook tu nnt hana check stok n update korg melalui email ye.. :-)

Published with Blogger-droid v2.0.3

4 comments:

Shakina Farhan said...

'baby' yg ni lagi mengandung lama + cbran die lain..hehe..

Cik Zimie said...

alhamdulillah.yay happy nye hana.akhirnyaaaaa.bukan sng nak jaga 'baby' tu.ehhh hee goodluck viva nanti k :)

LuN@_aiDi said...

lega ler dah sattle yg 2nd 'baby' neh kan?..
guduck utk viva yea(:

hana yoriee said...

kina: iyea..byk cabaran..masa nk kawen sibuk tesis kawen..masa mengandung sibuk tesis wishlist baby..jadi pas bersalin baru sibuk ngan tesis ni..hahaha..boleh?

zimie n luna: thanks dearies!! =)