Blockbuster Deals!!

Monday, April 28, 2014

ANZAC weekend trip

Assalamualaikum,

Fuhhhhhhhhh... firstly alhamdulillah, 1st milestone in my PhD journey which is my confirmation was already over last Thursday (24/4/2014). Nervous, cuak semua ada. Padahal every week pun present kat lab meeting. Hahaha.. Biasalah, stress tu perlu supaya kita berusaha lebih gigih. Kan? Syukur dapat positive feedbacks dan suggestions on how to improvise the methods section. Apart from that, everyone said that it is a good job!. Plus, yang paling seronok my SV gave me the whole weekend off sebab performance memuaskan hati dia. ecewaahhhh.. Tak pernah2 ni dia bagi balik awal.

Dr Fairus and me.. Preparing for my confirmation of candidature.

Oklah, now we proceed to my ANZAC weekend trip. Last friday, Oz cuti because of ANZAC day. Mcm hari mengenang pahlawan gitulah. So, we have a long weekend last week. Yippiee!!! Time untuk bergumbira. We headed to Gold Coast that Friday. Initially, the purpose of this trip is actually to bring DR. Fairus for sight seeing around GC. Time flies so fast, as Dr. Fairus already been in Toowoomba for 3 months (attachment). Sobsss.. Takde geng Malaysian lagi dah kat lab. huhu..

We stayed at Ros and Daniyal Gold Coast Homestay. Highly recommended place to stay! Here is the facebook link https://www.facebook.com/Goldcoasthomestay?fref=ts or contact +61451498772 (Kak Rosmini). If you wanna have a budget accomodation, please do contact them! The services are all tip top! Bajet lebih boleh buat belanja untuk round2 GC or pergi theme parks kan?

So, lets see how I spent my ANZAC trip. hehe..


meeting point at HRC. Nak bawak balik surfers paradise HRC shirts katanya. hahaha

Bapak2 dengan aksesori anak2. Macho kan?

ANZAC parade

Can you see that Hummer limo? Ada kaler pink dan gold jugak. $35/person/ride for 30 mins. 

anak dara saya di Surfers Paradise beach for the 3rd time, i think. hihi

me in front of Ros and Daniyal homestay. I love u tu khas dibuat oleh Kak Ros untuk ekspresikan betapa rindunya kat husband dia (Abg Daniyal) sebab masa tu dorg berjauhan. Sweet kan?

front view

Kak Ros mini garden. Cantik dan kemas.

haaa.. yg tengah2 tu lah pasangan Ros dan Daniyal (owner homestay).

guess what, the owner even cook the meals for us. Pakej homestay nya mmg murah sgt sbb termasuk makan.

warna-warni bathroom kak ros

Bapak2 boring kot mak2 busy shopping kat Harbour town.

Last destination on Saturday is to Brisbane city.

Time to say goodbye to Dr Fairus. Sobssss

Back to work and hellllllll lotsa experiments back to back this month! See u guys on next trip maybe? hahaha








3 comments:

Chekgu Azrine said...

good luck on ur thesis writing ye sis..

bestnya sakan berjalan ek

aThidEaN said...

wah...nak kena pergi ros n daniyal homestay ni..looks so welcoming..
btw tahniah babe!

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com n saya follow sini, kalau sudi follow la saya balik yer...