Blockbuster Deals!!

Tuesday, May 17, 2011

black and white hantaran

Salam,

Hana nak kongsikan beberapa hasil hantaran yg bertemakan hitam putih. Mungkin boleh memberi inspirasi kepada sesiapa yg mahukan hantaran tema hitam putih =)





Choc cake balls and fondant cupcakes courtesy from Sedapsedapbelaka. Kalau nak order boleh la email ke blissnlunacylovers@gmail.com. Sedapsedapbelaka boleh sediakan kek dan choc berserta dgn hiasan gubahan hantaran.

7 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

choc cake balls tu mcm sedap......terliur tgk.....huuuuu~

hana yoriee said...

mmg sedaaaapp..kalo nak boleh lah order ngan Sedapsedapbelaka..hihi =)

Hidayati Farhan said...

dkt hantaran nmpk cantik kan hitam putih, tp family x kasik guna tema ni sbb diorg kt cam berkabung. woooowooo

hana yoriee said...

hidayati farhan: itu laa..family hana pun mmg warning awal2 lagi jgn pilih kaler gini..nampak suram katanya..tapi ini semua terpulang pada citarasa pengantin tu la kan..

hana pilih pink purple..sbb nampak kaler ni sweet je..hehe

AiniQMY said...

comel gile lah hantaran hitam putih nih!

hana yoriee said...

mommy aini: hihi..cumil cumil dan sedap sedap semuanya..kita ikut sume request customer..anyway thanks aini =)

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace