Blockbuster Deals!!

Tuesday, November 22, 2011

Surprise and Best Ever Gifts!!

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, hari ni saya masih lagi sihat untuk melalui nikmat2 kehidupan. Hari ini menginjaklah angka dalam usia saya. uisshhh..saya sudah tua kah? hahahaha..Apa-apa pun saya rasa sangat bertuah sebab dikelilingi oleh orang-orang yang menyayangi saya. hehe..

Thanks abg for the lovely birthday song u sang to me last midnight. =)) Hadiah dah dapat awal2 dulu..dapat handphone baru pun dah bersyukur sgt2. ngeee..so, tak dapat lah nak demand lebih2 lagi hari ni. huhu..

Family (Mama, ayah, bai and sha2) and friends..Thanks for all the sweetest wishes ever! I love u all soooo much. hihi.. Thanks god I have all this sweet friends that surrounds me =D. Bahagia betul rasanya bila mengenangkan masih ada yang mengingati dan menyayangi kita. Walaupun jauh, usia persahabatan yg lama atau singkat..semuanya bukan lagi menjadi penghalang =)

And last but not least!! Surprise dari seorang sahabat yang tidak pernah langsung terlintas akan dapat hadiah seBEST begini. Tapi Ya Allah, hanya engkau yang maha mengetahui betapa seksited nya hana bila org lori tu keluar membawa sebakul bunga dan choc!! Maklumlah, perempuan..kalau hadiah romantik begini memang excited giller2! Memamg hana tak jangka langsung dari siapa penghantar nya. Nak sign tu baru tahu orang yg hantar nya siapa. And guess what? I knew her at the frist place is only through this blogging thingy! See, what a miracle right? Kami menjadi sangat akrab hanya selepas berkongsi luahan perasaan dan pengalaman masing2 sejak memulakan persiapan perkahwinan. Hana memang sangat sayangkan persahabatan ini dengan beliau walaupun ianya bermula dari dunia blog. Nak tahu apakah yang dihantar oleh beliau dan siapakah gerangan sahabat yang saya sayang itu??? hehehe..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

konon nak bagi lebih excited la letak dot dot tu banyak2..haha..ampun..ok, ini lah dia!


ini la hadiahnya, chocs and fresh flowers..sweet kan?(Ampun, dah try rotate tp lappy ni wat hal takleh nak save!! grrrr). Mmg yanie hebat lah arrange penghantaran hadiah ni..mati2 hana ingat yanie nak datang fac!! hehe..


Hadiah dgn penerima hadiah.. =D


A lovely note attached to it..Haaaa...semua dah tahu, siapakah gerangannya..hehehe..Yes, it was from my bestie ever!! YANIE IKHSAN =))

Dear Yanie,

Thank you so much for this lovely present. Hana terharu sangat2. Tak terkata nak cakap mcm mana kata-kata penghargaan. But, one thing for sure..you're the sweetest bestie I've ever had. Semoga persahabatan ini, kekal hingga akhir hayat. =)) ala, rasa sebak pulak..wish I could hug u if u were here besides me!!! Thanks again yanie..nanti kirim salam ngan Lan eyh..Bila nak lepak2 ni? Kalau dtg area bangi/kajang roger hana tau! Boleh la kita pegi makan2..

What a day kan? Why should I asked for more bila dah dapat semua nikmat2 ini..Alhamdulillah.. and a plus point jugak, bila HARIMAU MUDA dapat gold and kalahkan Mamat2 Indon yang tak berapa nak Indon semuanya tu..phewww..lega bila Harimau Muda dpt kalahkan diorg. Mcm2 sgt propanya! Served u right!!heh..ok, tanak spoil mood please..hahaha..

xoxo

15 comments:

Khalisa Ridzuan said...

wow.yanie baik and sweet ok hantar bunga kat u.awww.happy bday Hana(again!) and take care u and baby :)

Jan@Afzan said...

bestnye dapat delivery & kawan yang baik ati buat mcm tuh..

selamat ulangtahun lagi Hana..berapakah umur anda? hahaha

fati said...

bessssssssnyeeeeeeeee!!!!
Happy Birthday Hana!!

Yanie said...

hahaha. Hana, sorry la orang tak wish Hana kat FB. Saje je... mesti Hana kecik hati kan? Haha. Yanie saje je tipu Hana cakap nak pergi sana sebab sebenarnya nak minta alamat tapi serius tak tau nak bagi alasan apa. Kalau nak bagi hadiah by hand, memang tak dapat la, sebab umah Hana jauh kottt. hehe. so hope hana like it. Kim salam kat Jai gak k.

FRSR said...

eh same plak bday kite=))

!k@ said...

happy besday hana..semoga panjang umur..murah rezeki n sentiasa dirahmati Allah...:)

choclairissa @ intan said...

happy bday hana...sorry lmbt wish..:)

hana yoriee said...

lisa: yanie mmg sweet sgt!! ingt dulu dia pernah hadiahkan hana scarf coach..ngeee..thanks again lisa!

Jan: bestkan? hubby saya pun tidak seromantis itu..muahaha...umur? ermm..biarlah rahsia.ecewahh..yg pasti blm cecah 3series la..aiyoo..haha

fati: besssssstttttt!!! hehe..thanks fati! lama xdgr cerita fati. nk kena catch up ni..hihi

Yanie: saya suka amat!! itu la..siap tnye lg bila la yanie ni nk sampai..huhu..nk tahu, mama hana pun terlebih excited bila hana bwk blk hadiah tu.suka dia tgk benda cantik2 gitu. =)

FRSR: lor..ye ke? happy birthday dear..

ika: thanks ika ata doanya.. =)

hana yoriee said...

intan: thanks dear..xlmbt sgt la..hehe

fati said...

fati da tukar link tau hana

fatihiah.wordpress.com

update link lekas! :P

farahfatihah said...

ehh bday hana ek...hepi belated besday!!!

hana yoriee said...

okeyh fati!! nak update! hehe..

hana yoriee said...

ff: hihi..thanks farah!! dah nak start cuti yea?

Mawar misswateva said...

Hana,happy belated birthday!:-)

hana yoriee said...

Mawar: Pengantin baru!! terima kasih.. =)