Blockbuster Deals!!

Monday, November 28, 2011

cuti yg pjg

salam..

hi..korang buat apa cuti 3hari? hana hbskan cuti dgn pergi kenduri-kendara. byk btl kenduri cuti sekolah ni. hajat hati nk shopping barang baby. tapi xberapa berjaya sgt shopping. blur2 pn ada. xpela..next time hopefully dpt la beli dgn lebih efisyen. biar kali ni tau budget scr kasar dulu. hihi..

Dan selepas 5bulan mengandung,tercapai jugak hajat nk tgk movie ngan husben dan dpt mkn durian!!! nikmatnya!

huh..ni teringin plak nk mkn som tam.harus carik!!

4 comments:

yUmIe said...

cari jgn xcari..hahaha
yumie dh dkt nk bersalin ni lg nk pulun mkn mcm2..rse cm nk mkn sume yg nmpk n teringin..huhu.

hana yoriee said...

yumie: smlm dah suruh adik carik..tp kat kedai yg selalu beli tu takde plak. ada kerabu mangga aje..huhu..

Natasha Farina Arifin said...

durian? gulp!! sedapnya....aduhaiii....! tgk movie? aduhai lagi best..feeling2 tengah bercinta gitu....saye dah tak larat ke movie kang patah pinggang duduk atas kerusi lelama..tapi hajat ati nak tgk ombak rinduuuuu!

hana yoriee said...

tasha: huhu..sedap! puas je rasa bila dapat makan.hihi..untuk movie plak dah plan utk tgk cerita new year nnt.byk citer best bulan 1! hehe..