Blockbuster Deals!!

Tuesday, July 17, 2012

Update Sogo sale





Assalamualaikum..

Jumaat yg lps, hana pegi sogo selepas tekad nk membeli 'satu' benda selepas tgk flyers yg diorg pos. Nk tahu apa yg hana beli?? Hihihi.. Org lain semua beli sblm bersalin menda ni..tp hana pas 4bln baru beli..hoho..

Ini haaa diaaa..
Combi urban walker..

mommy hana and baby AR =p

Akhirnya selepas berbelah bagi antara nak beli SSC or stroller, ini lah hasilnya. Kalo ikutkan hati n jika poket tebal nk jgk beli ssc..tp itu semua nafsu jeee..haha..sabor sabor..

Walaupun beratur pny berejam tp rasanya berbaloi dgn harganya sbb dah tny Lisa murah ke x harga nye dgn pasaran luar. Iyealah..sogo ni kan mcm hr2 sale. Tu yg kena tny dulu. Kang bulat2 je kena tipu..hahaha.. Dh confirm murah teruuuss beli! Hihi.. Aisy pn syok je tido dlm tu.. :-)

Mula niat mmg nk beli stroller je..tp lps dh smpi sogo tu phm2 je la kan. Hoho.. Tp ya ampun! Umatnya ramai ke main kot! Dgn penjarah2 pny peel. Siap ada lah umat ni duk longgok baju pastu siap tukor tag yg mahal dgn harga yg muroh. Mmg buat muka slamber je duk buat kerja.huhu..

Kat sana baju gegirl gaun2 mmg byk. Tp disebabkan org duk berebut2 dpt grab bbrp helai je..cukupla tu kot! Nk cr bj kurung plak utk bby AR.hihi..

Baju raya AR yang dah siap dobi..hehe..


Dh hbs membeli belah blh redeem voucher. Jd voucher ni blh la buat beli baju raya mommy daddy selai-2.hihi..

Sekian. Itu sahaja update kali ini..

Published with Blogger-droid v2.0.3

14 comments:

cha said...

wah yeay banyak shopping utk baby je ni. pastu mommy tumpang sekaki ye hee

Mommy_Cha said...

momy mika pon pegi jumaat ritu..mak aii uamt manusia byk gilesss yg tak best2 derang main tolak2 amik2 brg byk2 longgok atas lantaio pastu baru pilih kan? kita yg nk bli dah tade brg..sengal betul..takkan nak g kutip brg atas lantai tu kan? geram tol!
# luahan emosi tetibe#

!k@ said...

ika pun pegi juga hari ahad minggu lepas..hehe..

~ NANA ~ said...

i hampir2 nk beli combi urban walker hari tu...sbb ringan n nmpk comfortable...hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

yeay dah tau dah AR pakai baju raya apa tahun ni :)

LisaLisut said...

xnk kawannnnnn. meh la tkr purple dgn blue. tp harga kene topup sbb tak pakai lg.kekekekeke.

bestla time raya dia dh besar. syok nk dress up kan aisy.i knee tgu raya haji nampak gaya hehe

aTy _faRed~ said...

tak gigih nak ke sogo sekarang ni..:(

Shakina Farhan said...

nak tggu baby besar pastu nk beli dress mcm baby AR gak..hee..

choclairissa@intan marliana said...

saye pegi ke sogo jgk haritu..xbeli pape pun sbb ramai gile org...sgt kagum dgn hana sbb bleh meredah lautan manusia siap ngn stroller bagai :)

Syima Syaz said...

tgk stroller org lain rasa kagum sgt...btl2 mak yg tak bersyukur lah i ni...hehehe

hana yoriee said...

cha: hihi..mommy daddy tumpang sikit je..tp anak conquer habis. tema baju pun kena ikut baju anak ye..hehe

mommy cha: tu la kan? diorg siap bersila atas lantai pilih baju yg diorg longgok. mmg emo lah kita dah takde baju nak pilih..huh!!

ika: haha..time shopping sblm pose ye?

Nana: hana pun lepas contemplating nak beli yg mana satu. Mama dh bising2 suruh beli aje lah yg mana2. Tu yg beli je lah terus. Hana jeles jgk tgk stroller farish! smart!! =)

Mrs Yana: hihi..=)

Lisa: itulah! nak sgt tukor kaler pepel. Tp hana dah guna mommy lisa oii.. cian nnt Lisa JR pakai stroller yg aisy dah tido2 plak. huhu.. tpkan Lisa. Hrtu hana ada tgk Miracle turn ngan well comfort combi!! humangaih..comel and stylo giller.. tp tu la $$$$ melebihi bajet plak..hahaha..

Haa..tunggu raya haji..kejap je baby dah leh pakai mcm2..=)

aty: hana kalo ikutkan tak gigih jugak! tp alang2 dah harga murah hana redah aje..huhu

Kina: beli2..beli comel2 tau =D

intan: iyea..punya seksa rupanya nak bwk stroller dlm lautan org kat sogo tu..hahaha

hana yoriee said...

Syima: bak kata mama hana.. baby tu bukan tahu apa pun stroller tu kaler apa ke, lawo ke, mahal ke..dia tahu dia tido je dlm tu..hahaha..

Dell said...

waaaa .. bestnya ! huhu .
follow kamu .. !

iietamalek said...

semoga dipermudahkan...