Blockbuster Deals!!

Monday, July 2, 2012

Testing a so called milk booster


Assalamualaikum..

Hari ni juz nak share info on milk booster yg hana pelajari dari KIM. Utk pengetahuan semua,sejak kerja ni stok ebm dah makin berkurangan. Jadi stoknya ala2 kais pagi makan pagi..huhu..tambah lagi hrtu byk kali skip pumping session sbb nak siapkan tesis dan kerja. Maka,jasilnya jadi x semeriah masa pantang dulu la.huhu..

Dengan itu,hana pn cubalah milk booster ini. Nampak mcm sedap. Tu yg test tu..

Ok..utk sediakan milk booster ini siapkan bahan2 di bawah:

sorry, x rotate pic =p

1.susu segar 1 gelas

2.kurma 2biji

3.kismis 21biji

4.badam 7biji

Kemudian blend sume bahan tersebut sehingga hancur bahan2 td.



Dah siap utk diminum. Rasanya sedap dan hasilnya memberangsangkan. Blh la dpt 4-5oz sekali pump. :-) Cubalah!


Published with Blogger-droid v2.0.3

11 comments:

Mommy_Cha said...

hom gitu...mcm sedap jer kan? kan? boleh terai nih :)

celebration of love said...

da lama nak try... tapi tak ter try lagi... :)

LisaLisut said...

tgk je dh terliur. ah canee.haha.sabo je la tekak org puasa ni haha

Amalina said...

terliur nyee..sedap btol nampak =)

aTy _faRed~ said...

mudah dengan kos yang murah...:) kompem nak cube..:)apesaje yang kate boleh tambah susu mesti nak gak cube..;p

LuN@_aiDi said...

Hana tq for sharing dis info!!
memang sgt2 membantu^___^
sejak akhir2 neh susu cam nak taknak jer kuar! huhuhu

MyHaPpInEsS said...

Jasmin pon pernah try...KIM jugak..samer la kiter..

mmg super da besh kan. skrg nie kene buat banyak coz hubby pon skrg join sekaki..pantang nampak bini dier beli susu fresh n bahan2..cepat jer order...

hana yoriee said...

mmg SEDAP!! cubalah.. =)

~ NANA ~ said...

hana...i buat campur lagi 1 sudu madu asli...sedappp sgt2 :)

fitria said...

rase die manis sgt x hana?

Lieya said...

Letak ais lagi sodap... yummyyy