Blockbuster Deals!!

Friday, July 27, 2012

Tempahan Biskut Raya Sedapsedapbelaka!!

Assalamualaikum,

Hi semua.. Macam mana semua pose? Ok? hihi.. Kali ni hana pose masih ok lg.. Tak mcm tahun lepas melepet je..hoho..

Ok.. kali ni Hana nak war-warkan promosi hari raya dari Sedapsedapbelaka. Seperti tahun-tahun lepas hana memang ada ambil order utk biskut raya. Ok, senarai biskut raya tahun ni adalah seperti berikut:


1. Oreo Choc Donut (Best Seller)

Ada oreo, choc, choc rice..mmg sodap!

2. Tart Nenas Tulip

Bentuknya yang lain dari lain.. Isi tart nenas nye pun mmg umppphhh..

3. Semperit dahlia

Rasa nya yg classic.. susah dah sekarang nak jmp semperit kan?

4. Choc coffee wafer

Biskut yang cair di mulut =) 

5. Choc bread

ada rasa choc, nestum dan disaluti bread crumb yg crispy

6. Blueberry tart 

Biskut yang anggun berwarna ungu..yummeyhh

7. Choc roses cashewnut

Biskut premium Sedapsedapbelaka yang mengandungi cashewnut di dalam biskut! BEST!!

8. Popia nestum

makan ni sekali mesti nak lagi dan lagi..hehe

9. Tart Nenas gulung

tak lengkap hidangan raya kalau takde INI.. =)

Untuk harga biskut boleh lah rujuk ke FB Fanpage SEDAPSEDAPBELAKA. Link nye di sebelah kanan page blog ini. Ataupun, anda boleh email ke: blissnlunacylovers@gmail.com untuk menempah biskut raya. Customer yang membeli 5 Balang atau lebih akan dapat special discount! Cepat2 sebelum terlambat. Order akan ditutup pada 9/8/2012..

4 comments:

LuN@_aiDi said...

wahhh nmpk pun cedap-cedap belaka!
hana buat ker? rajinnn nyer^^_

Jan@Afzan said...

yessssss... dah order kat email ek...tq hana

nida-razak said...

hana..boley order lagi x?boley pos ke?huhu

Fainie said...

dear, masa dr puasa hr tu dok cari choc cofee wafer..ada lg tak agak2 nye? dh nak habis raya baru jumpa..hihi..kalau takde, next year cfirm nk booking ea..drop me an email: fainie_riz@yahoo.com