Blockbuster Deals!!

Wednesday, September 11, 2013

WW: When mama starts to use social media!

 
Assalamualaikum,
 
 
Lama tak update. Busy sikit sampai hujung bln September ni. Dah boleh countdown nak fly balik Malaysia ni. Lagi 31hari saja lagi. Yahooooooo!!

 
 
Oii..dah kata wordless Wednesday. Kahhh..ok sila layan pic bila mama hana (=nenny aisy) dah mula guna media sosial. Kelassss mama..hahaha
 
 
puji menantu Nampak?

upload gambo suami sendiri (ayah hana)

7 comments:

~ NANA ~ said...

haha memang kelassss lah! my mom ada fb & ig...tapi dia tak reti nk mengomen...hihi

Allene said...

hihiih... terbaik la...

nurul harnani said...

ya ampun, my mom nak smartphone jugak ni. sebab nak skodeng anak2 dia. hehe

sara82 said...

kena ajar mamatok la jugak gini hahaha...

Cik Puan Mimi said...

Hahahha.. Kerlasss la aunty!!! Hahha. Lepas ni kena cover2 la sikit. Tp bukan ape tu jemah. Die senang sikit la nk bgtau nenny tgh buat ape. Bila nk makan je snap picture stergrammm.. Hahaha

LisaLisut said...

Fuyooo nenek aisy! Hehe.

hana yoriee said...

@nana: tu lah tu. mama ni memula tak reti jugak. tapi dia explore je. hihi

@allene: haha..terbaik..

@nurul harnani:belikan lah. hana belikan yg cikai2 je utk parents. jadilahhh..

@along:suruh mamatok join the club!

@mimi: hahaha..ngan mama tak yah kaver lah.. sume pon I akan report. kekeke.. tujuan utama belikan utk dorg pun sbb nak senang live update ngan cucu. gituuu..

@lisa: hahaha.. kelakar kan?