Blockbuster Deals!!

Thursday, March 18, 2010

Peterana indah tercipta

hallu...salam..

actually dah lama nak blog pasal benda ni..dr last week lg..tp tak kesampaian..hehe..ini lebih kureng mcm promo f.o.c la. hana mmg minat giller dgn magical touch from this team. n one of the tokey was my officemate..haha..tak sangka giller rupenya En. Arjunacipta ni duduk 1 opis dgn saya rupe2 nya..huhu..kalau ler dia bc blog saya ni..adeyh..malunye!! coz hana tak penah ler chit chat dgn dia. kawan hana yg 1 dept pun tak berkesempatan untuk borak2 ngan dia apatah lg hana..haha..tp dun worry, dia okey jer sebenarnya..tp masing2 segan kowt..hukhukhuk..okeyh, meh kite layan PETERANA indah sentuhan Arjunareans..

saya sgt suke yg ini..tp saya hanya mampu berangan jer..huhu..


yanie..tema awak kaler ini kan?


cake cutting gazebo yang cantiks..
source: arjuna cipta

so, sesape yg suke dgn sentuhan Mewah arjunareans ni boleh ler pegi ke sini..

10 comments:

farahfatihah said...

sweet la yg purple tu huhuhu

hana yoriee said...

sweet n GRAND..hihi..email lah arjunareans kalau farah berminat.. =)

ally said...

cantiknya...nmpk mewah la..=)

hana yoriee said...

yea cik ally..bukan nampak je..tp mmg betul2 mewah..hehe..

thezaila said...

i like the first one.. very original.. saya pun hanya mampu menyulam impian sahaja

hana yoriee said...

yes..very original..the touch of arjunareans sumenya nampak original. =)
sama-samalah kite menyulam impian..wuwuwu..takpe..kite syukur dgn ape yg kite mampu je..k zaila?

Xora said...

cantik.. sangat suka tempat potong kek. tapi tgk dari deko bunga dan alatannya, mesti harga dia mengaum juge :P

hana yoriee said...

yes!! harganye sgt mengaum..haha

arjunacipta said...

Salam...thanks for the compliment..actually harga kiteorg taklah mengaum sangat...just approach us and tanya and just tell us your budget.

regards

Arjuna Cipta

* lor kite satu office rupanya ek...hehehhe

hana yoriee said...

miahhahahaha..malunye saya!! alamak..baru nak sorok2.. *blush blush*