Blockbuster Deals!!

Wednesday, March 31, 2010

en-hanze ur beauty

salam..

hihi..dr last week terpikir2 utk buat facial n etc tapi really dun know where n which place offer the best service. plus yg betul2 berkesan n value for money. before ni hana slalu terpikir mcm mana nnt kalau dah make up masa w-day pun tak dapat nak conceal sume cela2 di muka..hurmm..tak boleh nak salahkan MUA jugak kan? so, the solution is I have to rejuvenate my skin to be beautiful not only for the W-day but also to the later life la kan? hehe..jadi nanti suami pasti sayang..wakakaka..

so, ive done a little research and surveying n found out this 1 place. EN-HANZE medical aesthetic centre. why i mention this place? 1st of all..hana kalau boleh dun wanna go to a place that do regular facial which have extraction procedure..(huh..saket n nnt mgkin ada tggl kesan kat muka). hana taknak lah tambahkan parut baru, parut lama pun tak hilang lagi..so, New York ke, Cellnique ke hana tak nak try dah..kuikuikui..n for the 2nd reason, in En-hanze, they have a medical Doctor which is Dr. Sutina yg sgt baik..cepat je reply email saya on what is the cost n promotion that they had. n if they have a medical Dr yg pakar dlm aesthetic service, hana percaya lah jugak..takdelah merbahaya sgt kan. coz diorg ada buat laser treatment etc. so, reason yg lain2 uolls boleh tgk kat web page dia kat sini. n the best part is, Dr. Sutina pun ada blog tau..=)




8 comments:

asna cute said...

mmg teringin nk g spa tp xde bajet hehe. ada bajet utk pedi & mani jer~

ElyaElmo said...

canggihnyaaaa technology sekarang......
pakai jee bedak sejuk :p

farahfatihah said...

hana dear, kalau berbaloi g je..sbb muka nak pakai lama kan heheheeh klau nk g spa, fara suggestkan g kat bangi sebelah butik ariani...harga ok, suasana ok..cuma nama spa tu fara lupa sbb dah lama x g huhuhuhu muka pun dah naik bintik2 ni =(

hana yoriee said...

elmo: bedak sejuk?? wakakaka..nnt suami lari asyek nak kena tempek bedak sejuk..hehe..

asna cute: waahh..hana takde budget utk manicure&pedicure..budget utk muka je.hahaha..

farahfatihah: hana rasa hana tau..ReeSkin kalo tak silap.

Durruz said...

dah jumpe ek. gewd2... nnt review tau bile dah wat treatment. :)

hana yoriee said...

huhu..blom pegi lg..baru survey2..hopefully boleh pg nnt..hehe..mahal woooo treatmentnye..

Hana said...

Nak tau jugak pe nanti the result.. :) leh hilangkan parut skali tak :D tapi betul la.. if muka ok make up nampak cantik kan..

hana yoriee said...

hana..saya dah kol smlm klinik ni.dia ckp, 1 time treatment dia dh boleh lighten the scars n muka u akan nampak glowing selepas habis treatment. but the matter is...huhu..MONEY..kalau nak tau price give me ur mail add..hehe