Blockbuster Deals!!

Tuesday, July 12, 2011

gelojoh..

Salam..

haha..tajuk tah hape2..bukan gelojoh teetttt tau..tapi ini gelojoh dan sakan duk booking tiket promo Air Asia. hah..mmg lah kaya raya ko air asia oiiii..kan best family member keje air asia..dpt tix free aje setiap thn..hahahaha..

ini semua aura BBF lah ni..hana pon termakan dgn godaan utk membooking tiket. eceyh..padahal dah lama teringin nak pegi Sabah especially mabul. tp apekan daya, dek gelojoh sgt nak booking, boleh pulak destinasi penerbangan KL-KK. padahal kena book KL-tawau kalo nak g mabul. dgn tarikhnye yg select ikut suka. hahaha..ape nak jadi ni??

dah bayar sume baru tersedar..apehal aku book ke KK? kan dah salah..tapi ada hikmah nye juga gelojoh2 ni. tak dpt g mabul, g KK lawat2 kundasang dan pulau2 sekitar pon dah cukup syiok lah kot ek? hahaha..nak sedapkan hati nye pasal! google2 pon diorg advise trip yg menarik camtu jugak. hikss..oklah tu kan.





pic: google images

tix pon dah kira berbaloi lah jugak regenya..kalo tak amek insurans lg la double berbaloi..aahhhh..takpelah..sudah beli pon..tggu hari nya tiba aje..hikss..dah start berangan dah ni..

tp bak kata Nadya n Lynda..kalau preggy camno? haha..takpelah..itu pon rezeki jugak kan??kita tggu aje laa..=)

15 comments:

Nadya Zahid said...

hana-heheheh..comey la awak ni hana..camne leh salah tix ke kk tuh...heheheeh :)
xpe,kk pon best tau..nad slalu gak gi sane coz ade ofc kat sane...bab makan..perghhh..mmg best makan seafood...
manukan island pon ok hana..gi sane..cube search :)
semalam kan..nadya dok terpk2..nak book ke xnak..if xbook, nanti nak gi..tiket mahal plak..alhamdulillah, kalau preggy..tu kire rezki baby kan?heheeheheeh....

zimie said...

hehe next honeymoon boley ke mabul plak.nanti share2 info keh.zimie akan bgtau tempat baikkkk punya.;p

hana yoriee said...

hehe..itlah nama nye main redah aje tanpa research b4 beli tiket..haha..itu la kan..rezeki baby sampai bila2. kalo takde rezeki g kk masa tu, kita plan lg next time..burn tix! kayo AA..

wanie aziz said...

hai hana....
saya da gi mabul, memang best... view sangat2 cantik.... tapi kalau ada licence scuba lg best kot (saya xde)... huhuhu... xpe, kk pun best jugak, ada jugak pulau2 cantik area kk... =))

amy fahmi said...

amy pun da rembat tix ke kk masa promo sebelum ni. main book je..nanti2 baru fikir yg tarikh tu nanye available ke x.. hehe

hana yoriee said...

zimie: hana tggu review tempat baik dan murahhh pnye tau! hahaha..

wanie aziz: hi wanie! thanks singgah blog hana. hehe..owh..hana pon takde lesen scuba. tu laa..pegi pulau2 kk la gamaknye..hehe

amy: kan? main rembat tak tentu hala..konon mahu lari dr tesis dan sebagainya..hahaha =p hope jumaat next year takde kelas laaaa..

Hunny Kitty said...

belasah je hana..manalah tau...seswatu yg besh akan come next di sanaaaaaa

Lieya said...

Bestttnyeee kalau dpt pegi bercuti lagi... nimong nimonggg...

hana yoriee said...

Lieya: best mmg best kan......kalau takde aral, mmg syiok..hehe

yUmIe said...

Hana, dun worry..seafood kt KK best n murah!!so berbaloi je tix yg hana beli tu.hehe

anaztasias nora aira said...

hana.. kawan nora yang tempah kek tu dia kerje air asia. my bff tu eheheheh yay nak gi pulau !!

hana yoriee said...

sya: hikss..tu lah..main belasah aje lah belinya pg td..haha..

yumie: hikss...seafood mmg peberet! yeay..

nora: tu la pasal!! bff nora tu syiok laa..dpt melancong freely..hoho

miey anna said...

wah best jugak main belasah camni..hehe..nak main belasah jugak la pasni..hehe

Fariza said...

syoknya. suka ea.

hana yoriee said...

miey anna: ha ah..best2..sila laa..

fariza: hihi..suka laaa..dpt berjalan2..