Blockbuster Deals!!

Wednesday, July 20, 2011

wordless wednesday: kad zaman puppy love

Salam,

hahaha..puppy love lah sgt..iskhh..kena samak plak kalo puppy2 ni..ok ok..kad zaman cinta monyet. haaa..cinta monyet ke? alhamdulillah, kekal hingga hari ini..doanya biarlah cinta yg ada di antara kami berpanjangan hingga ke syurga..aminn..

nak tgk ke kadnya? hikss..







hihi..malu lah pulak (godik la kau ni hana!)..antara byk2 surat dan kad yg berbagai rupa, kad ini lah yg paling melekat dlm hati dan jiwa sampai ke saat ini dan sampai bila2 kot. utk pengetahuan korang, kad ni adalah kad zaman kami Form2 lagi tau..masih utuh walaupun dah berpuluh tahun dlm simpanan..tinggalan sejarah tau ni.HAHAHA. iyealah, zaman dolu2 bukan ada FB, email bagai..cokia pun belom UP masa tu. jadi pen dan kertas je lah peneman setia sampai lah zaman hana di UITM Arau. masuk UPM dah kurang menulis sampai lah skrg ni dah takde langsung tradisi ini diteruskan..hurmmm..nampaknya mulai hari ni nak kena beli kad la..utus2 surat cam dulu! (hahaha..even tggl serumah sebilik dah =p)


p/s: ampunlah..taklah wordless sgt pn kan? hahaha..=p

13 comments:

nida-razak said...

wa..hana still simpan..sweet..jadi kenangan..bile belek2 balik mesti dok senyum2 kan..hehe

LisaLisut said...

lama gila hana bercinta.bestnye..i stat ade bf umur 22 ke 23 bila dh keje.dlu takde spe pun minat.sobsob...awl2 cinta je ade kad bagai.skrg harammm.hahaha sighhh

hana yoriee said...

nida: simpan owhh..ada byk dlm almari tu..hehe..boring2 boleh baca lagi..kuikuikui..

Lisa: owhh..masa form2-3 tu belom start bercintan-cintun lagi lisa..kan kat kad tu tulis 'kepada sahabat'.hikss..lepas spm baru bercinta.

tqahmisdar said...

alahai..comelnye.. tqa dulu pernah bg dia..taktawlah dia simpan lg ke tak.. dah lame sgt.. hehe

hana yoriee said...

tqah: itulaa..kalo kad yg kita bg tak tau la kemana dah..kad yg dia bg aje yg masih tersimpan rapi..

fitria said...

hana.. boleh lg kalau nk wat sekarang ni.. tinggalkan note atas meje ke atas bantal ke.. love note gitu.. hehe

hana yoriee said...

maria: hikss..ada dia tgglkn note atas meja..tp bunyinya gini "Ayang, nnt tlg basuhkan baju & etc etc abg yea"..hahaha..takde love note nye pun..huhu

zimie said...

sweetnye hanaaaa.haha tula zaman dulu2 ngengade nak bagi kad kan?mane ade hp,fb tu sume.kalau boleh laminate la hana.nanti tak cepat rosak.hehe

Wani said...

haha..comel sgt ^_^ untung juge kite hidup dizmn 90an kan??sempat la merase semua2 ni sblm semua diambil alih oleh hp n kom:)

hana yoriee said...

zimie: nak laminate ni satu je ke cmne? huhu..ada byk ni yg lain2..

wani: betul3x! untung ada zaman ni..kalo hp pun kalau dah reset atau hilang dah hilang kenangan..huhu

aTy _faRed~ said...

waahh..tetibe teringat cinte2 zaman sekolah dolu2.. macam ni lar...buat kad sendiri.. huhu..tapi tak de jodoh pon... hanye cinte monyet..:)

amani.. said...

sweetnye...kenangan terindah yg tak bisa dilupakan..hehehe..

hana yoriee said...

aty: hihi..zaman sekolah dolu2 siap letak notes dlm text book yea? hehe

amani: yup..sweet memories!