Blockbuster Deals!!

Tuesday, December 27, 2011

Amazing moments with little cutie (3D 4D scan)

Assalamualaikum,

Seronoknya semalam and pagi ni. Tersenyum je bila tengok setiap snap shot 3D baby sendiri. Tengok keletahnya bukan main lagi. Macam-macam aksi yang dia tunjuk. Mommy dia ni pun dah rindu sangat2 nak jumpa. Akhirnya, dapat jugak jumpa setelah daddy nya ada ruang masa yang boleh dicuri2 sekejap semalam sbb dia kerja. Itu pun puas pujuk daddy dia. hoho..

Ok..hana buat scan 3D 4D ni dengan Jezzlyn dari FB 3D 4D Scan Malaysia. Hana buat kat klinik Fauziah dekat Ampang. Kalau korang nak buat 3D 4D scan, hana memang recommended sangat buat dengan Jezz ni. Bayaran pun tak mahal. Cuma RM100 sahaja dan anda akan dapat byk snap shot 3D dan video 4D dalam salinan CD. Jezzlyn ni ialah seorang sonographer. Kecil molek je orangnya. Mcm2 yang jezzlyn buat dan cuit2 supaya baby tunjukkan muka dia. Sbbnya anak mommy ni kaki dengan tangan2 semua dekat atas muka. hahaha..kata Jezzlyn, baby u ni ganas. kuikuikui..agaknya sbb mak pak dia ni suka benor tgk bola tu yang sampai kaki2 kat muka tu..hahaha..Baby, sila sopan2 sikit kat dalam perut mommy tu tau. Ni tgh duk type ni pun terasa kick dia. hahaha..

Nak tengok keletah dia? hehehe..



the MOST favourite pose.. Baby hana tengah senyum sambil buat thumbs up.. hihihi..nak tergelak tgk pic ni. pandai plak dia sambil tidur pose gini yea? hehehe..dalam pic ni nampak dah hidung dia ikut daddy dia!! hihihi..
Hana nak minta bantuan korang..weeeeee..Siapa2 yang sudi, meh la LIKE pic ni kat SINI. Tapi sebelum tu korang kena click LIKE kat FB page 3D 4D Scan Malaysia. Pastu baru click LIKE kat link INI. Hana suka2 masuk contest ni. Contest ni berakhir 31 Dec 2011 ni. Jadi, kalau sudi click2 yea. Thanks korang!! =)


hah..kan dah kata..nak beraksi lah tu..sampai kaki2 dah naik ke muka..hohoho..

Yg ni 4D video nya:
video
Baby hana ni tgh lapar. Semua jari dia nak cuba hisap..ngan jari2 kaki pun kalau boleh nak dimasukkannya kat dalam mulut.huhuhu..

Alhamdulillah..sekarang hana dah 26weeks. Berat baby pun dah 833gram. Tapi berat mak naik lebih2 smpi 8kg!! huhu..takpelah..asalkan baby mommy sihat kat dalam tu. yea? Hana berdoa agar anak mommy ni jadi muslimin/muslimat yang mempunyai akhlak yang baik, sihat sentiasa dan lahir ke dunia ini dengan selamat..amin....

p/s: buat 3D 4D mstlah dah tau gender kan? hahaha..tunggguuuuuuuu..

10 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tiutnye baby. mesti mama nye tak sbr tunggu baby kuar. =) take care hana.

aTy _faRed~ said...

alololo..tomey nyer...pandai lak senyum..:) saye tak sabar2 nak buat...

UyaRayza said...

comelll..bakal safee sali nie heheh

hana yoriee said...

maera: hihi..thanks maera tp kena sabar jugak. b4 dia lahir kena byk siapkan kerja ni..hoho..

aty: itulah..kitorg pn x sangka dpt tgk dia senyum..hihi..nnt turn aty plak buat. =)

hana yoriee said...

Uya: daddy dia kata. kalau lelaki nak train jd mcm pemain bola hernandez ke (daddy dia tu fanatik Man U..huhu)..kalau perempuan nak train jd Maria Sharapova ke nicol ke..cita2 tak hengat punya lah daddy dia..hihi

ReYNa said...

comeynyaaa baby senyummm.hihihi..best aa leh wat video.kt png mcm xdak je wat video2 nih,huuu.aritu g Kl tp x sempat pon nk wat ngan 4D ngan jezzlin

!k@ said...

hana..cutenya baby..geram2...
best kan bt 3d/4d ni..asik2 nk ulang tgok je...

hana yoriee said...

reyna: hana pn nsb baik je tu dpt pegi.kalo x asyik tangguh2 aje..hihi

ika: itulah! tgklah cd ni ulang2. jd pengubat rindu.hihi..

thezaila said...

ala cute nya baby hana..
zaila punya pengalaman kan, masa amik gambar 3D 4D tu kan.. baby tengah tido, pastu tangan semua kt muka.. cover muka.. skang, bila dier tido, tangan semua cover muka.. sebiji mcm dalam scan tu.. =)

orenlili said...

congrats hana!