Blockbuster Deals!!

Thursday, March 1, 2012

Finally..dah order breastpump!

Salam,

Selama berbulan2 duk survey the best breast pump that fulfil all criteria and within the budget. Akhirnya, bulat juga hati untuk dapatkan breast pump itu. Breast pump apakah yg dimaksudkan? hihi..















Tadaaaa.........

Medela Swing! =)


Buat masa ini, hanya BP ni yang mampu dimiliki. Itu pun bersyukur amat! hihi.. Moga2 dgn adanya bantuan BP ni dapat lah hana breastfeed baby dgn jayanya. aminn...

Nak tau hana order dekat mana? Hana order dengan FB: Nur Qalesya. Kebetulan dia ada buat offer dan dapat free gifts. Hana survey juga di beberapa online shop yang lain. Tapi dengan Nur Qalesya juga rezekinya. Promo set nya adalah seperti berikut:

Promotion : 22/2/2012 - 29/2/2012
MEDELA SWING BREASTPUMP : SET A - RM630/RM600 & SET B - RM550/RM520
* Free postage
* Free Gift : Bumble Bee Storage Bottle ( 5 pcs - worth RM17.50 )
* Free Gift : Medela Breastmilk Labeling Lids ( worth RM10 )

Untuk info lanjut boleh la ke FB beliau. Dah lega bila setel hal BP ni. So, kita tggu 12/3 nanti BP sampai. yeay!!

17 comments:

Cik Puan Mimi said...

fuiyoo~ good job hana!! anyway,thanks hana bg info pasal unimom allegro BP tu. insyaAllah mimi nk beli yg tu jela kot. sbb murah sikit.hehe

Miss Sunshine said...

kita baru je nak survey2 breast pump mane yang dalam bajet dan brkualiti...

Alia.A said...

wee best. moga usaha bf berterusan smpi anak kita umur 2 thn kn hana. heee. excited tgk org dh beli bp. alia je lmbt lg nk pegang bp set tu. x sbr dh ni. hehehe

Hunny Kitty said...

MS bawah 800++..kira murah la tu

Nadya Zahid said...

yeayyyyyyy..dah dpt bp idaman..heheehehehe...next week ade expo lagi....hana nak borong pe lagi?hehehhehe

LisaLisut said...

YEY! hana dh ade swingggggggggggggg.(lisa tergedik2 nk beli swing padahal lmbt lg) ;p

bab breastpump ni mmg excited terlebih haha.semoga kita sama2 bf anak kita smpai 2thn insyaallah :)

hana yoriee said...

Mimi: hana dulu berbelah bagi yg lama2 tu sbb nak pilih antara allegro ngan swing ni la. huhu..wokeyh, nnt Mimi boleh la review pump tu. mana tau kot2 leh bantu m2b lain =)

miss sunshine: hihi..take ur time..list down all the pro and cons.nanti dah dekat2 nk deliver cam hana ni mst dah blh buat keputusan.hihi..

Alia: yup! moga usaha murni itu tercapai.chaiyok2..

Sya: yup..antara yg termurah la yg hana penah survey..with 6months warranty =)

Nad: dah boleh tido lena lepas dah setel psl bp ni! hahaha..yg next week tu dah ada list dah. kalo takde aral, blh la g borong..tp borong kecil2an je la. nilai wang kat bank dah susut! hahaha..

hana yoriee said...

Lisa: takpe..tergedik2 awal2 sbb mmg dah pasang niat nak fully bf baby. insyaAllah dipermudahkan utk membelinya nanti. hihi..

~ NANA ~ said...

yeayyyy! lps ni kita gigih k brestfeed anak...mesti syok kn? hehe

Elly Anaille said...

wah... murah. bestnye dah dapat BP idaman. nnt wat review okeh. :)

hana yoriee said...

Nana: yea..byk benda nak kena bljr psl breastfeed ni..hihi..

Elly: best dan lega! =) oraits..nnt hana review.

thisisfarhana said...

wahhh. murah jugak eh boleh dpt 500++. tapi tadi tengok page Nur Qalesya, promo dah abis.. harge same cume xde free gift.. huhu.

ReYNa said...

aritu ada tgk promo kat fb nur qalesya tu gak tapi x terbeli jugak..tgk2 dah habis promonya,.huhu.

hana yoriee said...

farhana: ha ah..boleh di kira murah jika banding dgn beli kat kedai or kat online shop yg lain. alamak..sorry sgt! hana pun lmbt post psl promo ni. kalo awal mesti farhana dpt grab..sorry sgt..

reyna: huhu..hana pun awal2 cm beli ke tak beli ke tak..hahaha..akhirnya pada 28/2 lg sehari nak hbs promo terus je transfer 50% depo tanpa ragu2. hihi =)

kay kamal said...

i was berkira2 gak pastu tetbe je at 36 weeks my boss suruh masuk wad trus induce. igt ade masa lagi 4 minggu.. masa dlm keadaan kabut tu, trus je order medela freestyle. dpt murah kat situ. RM 1350 per set + RM 30 shipping.

swing is in cond=sideration gak tp sbb nk double pumping nye psl..huhu

rini.borhan said...

owh..kebetulan kt nak let go swing..baru pkai dlm sebulan..sbb nk jual dpt rezeki berhijrah medela fs..sesape berminat lei email kt eak kat izariniborhan@gmail.com..COD area kl(bank negara), desa petaling, kuala selangor..ade freegift juga..moga kt semua dpt menjayakan niat murni bf baby kan..

# sowi hana tumpang iklan lak kat sini..da habis pantang..nk serbu expo gak la..

hana yoriee said...

Kay: huhu..nebes juga ni..now dah nak masuk 36weeks. Hopefully by next week BP sampai. Lucky u to have Medela FS. berangan juga nak pki FS..hehe..

rini: its ok..mana tahu ada yg berminat dgn offer u ni =)