Blockbuster Deals!!

Tuesday, May 15, 2012

Expo mom & baby and JJ midvalley

Assalamualaikum..


Hana tahu ramai yg dh update..ngee..seronok tgk diorg shopping. Berbeza sekali feelingnya pabila shopping waktu mengandung dgn selepas bersalin. Excited tetap excited.. Sape la yg x suka shopping kan?? Hahaha.. Kali ni sikit je hana membeli-belah. Sebab crowd ramai sgt,sampai terlupa nk beli cooler bag. Dan,rugi sangat sbb hana tak beratur kat registration counter utk dptkan goodie bag yg org kata dpt mcm2..huhu..iyealah..mana taknya. Barisan dah mcm ular melingkar. Hati plak tak keruan nak tgglkn anak lama2 di rumah. Tu yg terus x jadi beratur..


Boleh dikatakan expo kali ni better dr yg lepas kt mid ni. Tp hana lg suka pegi expo klcc. Sbb lg luas tmpt laluan antara booth. Jadi nk belek lama2 pn x mengganggu org. Takpe..next expo kat pwtc. Kita tgk mcm mana pulak.


Seperti di pic:

1) pet pet: rm25/pack

2) baby wipes pureen: rm9/2pack

3) romper born to shop: rm15

4) mam soothers: rm12+

5) pure cornstarch powder: rm8

6) carters wrist rattle: rm10

7) flower hat: rm15


Yg body lotion and baby oil johnson beli kat jj je. :-)


Yg romper petpet n pureen liquid cleanser dpt free..hehe


Published with Blogger-droid v2.0.3

9 comments:

LisaLisut said...

den dh tak larat nk poie expo pwtc tu.yg expo mid tu pn dh rs kejang2 kaki.hahahaha.ala i nama je beratur nk amik goodie bag n konon submit lucky draw.tp xkuasa nk tgu smpai malam utk tggu ade ke x dia announce nama kita hahahaha.so sama je xyah masuk lucky draw. cuma nk bag goodie bag tu jela kekeke

cikpuanputeri said...

bestnya siap dapat free..heee.. suka baca mommy yg pi shopping2 nie..hee

Nadya Zahid said...

bestnye hana shopping....nad xpegi pon kali ni...xlarat dah nak bersesak2..

ctmah said...

seronokkan hana!hehe
lucky g jumaat after smyg jumaat.xde la cam ular melingkar sgt.cuma time nk cr parking tu jek azab semacam.full full full

**kami~nak~tawen** said...

expo kt pwtc anis dh xsempat gi..sah2 tyme tuh anis dlm pntg...dh xley g jamu2 mata..huhu

aTy _faRed~ said...

jeles tngk org shopping..aty ngah pantang tak dapat nak kemane2...adeeyy...

~ NANA ~ said...

hana...ade jugak tu romper "born to shop"...mcm nk suruh baby shopping jer...hhahaha

CikNaa said...

pet2 tu ciknaa memang suke..
sgt sesuai ngan bby. tp dlm pantang ni, 10 hari 1 pek tu aje dia abiskan..dh msuk 23 hari, dah pek yg ke3..

Hazz Nieza said...

tak nampak pun Petpet itu hari.. i duk aim Mamy Poko jer smpai tak prsan pun ada Petpet. rugi2, sbb mmg kesana nak borong pampers baby. huhu~