Blockbuster Deals!!

Wednesday, May 2, 2012

Tema raya 2012

Assalamualaikum..


Haa..hana tahu,kebanyakan dari korg mst dh set tema raya kan? Ada jgk yg dh start shopping and buat baju raya lg tu. Hana?? Dgn sedihnya tema pn blm ada lg ni. Adeyh.. Color apa la yea best utk dipakai tahun ni? Ni first time nk raya ngan si kecik. Jadi haruslah ada tema sedondon ngan dia kn? Dh blh la nk survey kain. Nanti blh mintak nanny dia jahitkan baju raya aisy. Yeay!! Baju gaun 2helai kt atas tu pun nanny dia yg belikan. Blh la buat koleksi raya. Hihi..


~ teringat thn lps x beraya sgt sbb melepet kena hyperemesis. Huhu.


Published with Blogger-droid v2.0.3

8 comments:

Alia.A said...

wahhh nanny aisy bleh tlg jahitkn. untung laaaaaa. hehehehe. bleh jahit byk2 nnt. hehehe.

Cheyan said...

ooo bestnya dah buat preparation..mm I kene tunggu lepas bersalin la..harap2..kurus semula..

LisaLisut said...

bestnye raya tahun ni hana dh sihat dr pantang.then bole pikir tema raya bagai. meriahhhhhhh. i pulak terlantar berpantang sobbb.tpppppp i ttp nk pakai baju lawa2 muahahaha.xkire xkire.(dlm hati menangis) haha. sbb nt kalau raya tahun depan baby dh besar la pulak. xde feeeeeel.nk raya dgn baby masa dia kecik. raya haji tak kire.hahaha.

sorry lisa mmg mcm ni hahaha

Nadya Zahid said...

canteknye baju baby..heheheh...

hana yoriee said...

Alia: tu laa..nasib mama hana leh jahit. jadi taklah risau nak berebut hantar kat org. ngee..

Cheyan: ouchh..saya pun belum mencapai target kekurusan badan lg ni.. haha..ada lg dlm 4-5kilo. agak2 sempat tak eyh nak kurus time raya? agagaga..

Lisa: feel tu penting..baju kurung boleh tu pakai time pantang. vogue gitu u time pantang! kihkihkih..

nadya: baju2 twins nad mesti lagi comey.. =)

ReYNa said...

comelnya baju baby.tu laa.nak tema gak raya tahun ni.mesti best.hihi

Lara is Veelara said...

baby blum kuar.mummy nye da berangan ngn tema kaler baju raya.hihihi.klu d izinkan Allah.raya nnti si kecik ni mgkin berusia dlm 3 or 4 bln.yeyyh.leh usung g beraya sbb i pn da hbis bpantang time tu,insyaAllah...leh kutip duit raya bebyk..hahaahaha.....

Hazz Nieza said...

bestnyaaa raya ngan baby! i nanti insyaAllah dgn baby jugak tp mummynya masih dlm pantang. sob sobss..