Blockbuster Deals!!

Tuesday, November 9, 2010

fitting..

Salam,

Hi lovelies..ok back to normal routine. kerja dan siapkan persiapan kahwin..huhu..malas nak cerita byk..juz tempek kan 1 pic aje boleh? hiks..


biarkan pic ni tunggang terbalik dulu..hahahaha..

kak ina n husband dah tgk dewan. tp belum lg discuss on the design utk hall layout dan pelamin n etc..nn nak pegi balik mixora dan discuss secara detail dgn dia..=)

p/s: baju tandang pun dah fitting..sume kena kecikkan bukan bermaksud saya kurus..hahaha..sk, diorg standby kot2 saya tergemuk tuh..=p

20 comments:

farahfatihah said...

wahhhh tu ke baju hana?? jelesnya!!! sedey mengenangkan baju ku huhu

hana yoriee said...

baju hana dr depan sgt amat simple farah..seriuosly simple..straight aje takde design2..huhu..nak kena spice up ngan beads sikit kot..ermm..

farah, dun worry..nnt bila pengantin pakai..sumenya akan jadi cantek =)

sk said...

hehehe..

hana... nak veil camtuhh gak.. cantekk!!

Cik Belle said...

terteleng-teleng saya. haha. hana, cantik la baju!

hana yoriee said...

sk: hah..pi order cepat veil gitu..hehehehe..

cik belle: mmg sengaja bg org yg tengok jadik teleng jap..hahahaha..

cantek ke? alhamdulillah..simple aje atia..

MiYOKO TACHIBANA said...

tau tak nk tempah mana long veil tuuu...suka sgt...

mmg cntik...pink gituuu

Aya@Pansy Princess said...

wahh.. pjgnye veil.. nway, nice kaler baju tue :)

hana yoriee said...

miyoko: hah..nak tempah camtu jugak sila lah ke butik mixora..kat putra heights..dia boleh buatkan =)

aya: hiks...baju simple..so, accessories st memainkan peranan penting utk mencantekkan peranten..hihi

fati said...

darling! viel tu tempah ke beli siap? kat mana? share! share!!!
:D

hana yoriee said...

fati: huhu..veil tu hana sewa je..sekali ngan baju sume..cumenya baju tu custom made baru. kalo nak tempah pon boleh..sila tempah di butik mixora kat putra heights. boleh search kat fb butik mixora collection. =)

Dita Lolita said...

goges seh!

Yanie said...

Heee.... canteknyeeeee hana sayangggg!!! mesti hana cantik pakai baju tu...... tapi kenapa gambar backside? nak surprise lah tu ek... ceh ceh.. Hehehe.

hana yoriee said...

Dita: aiyark..haha..biasa ajelah u..=D

Yanie: hahaha..haruslah surprise..tp hana rasa backsidenye lg cantik dr depan..kuikuikui..tu yg letak pic blkg aje..=p

Xora said...

macam kawan saya pernah kata "pengantin, pakai kain batik pun lawa!" -- takde point. ok point sebenar saya --ngapa veil tu amat lawa!!!??? kenaaapppaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iedayah said...

adoi..skt leher tgk pic..xp2.i usahakan gk tk tgk ea..=)

hana yoriee said...

xora: *tetibe*..kecewa tak kalau hana tak jadik pakai veil tu nanti??? hahhahaha..tak confirm lg antara 2..either this veil or another option yg agak pjg jgk kat bhgn blkg? ermmmmmmmmm...nnt akan ku pilih lepas istikarah..boleh? =p

iedayah: hahaha..nnt sapu yoko2 tu eyh kat leher..hiksss..

suriadzul said...

cik hana brides 2 be!!!!baju awk cantik lol!!!wpon pala saye terteleng2 tgk..rase mcm nk terbalikkan je kepala pc ni..tp tetap nmpk cantik bj itu....xsabar nk kawen!!!ehhh..xsabar nk tgk hana kawen...hahahah

ElyaElmo said...

hana...kat sini hana tonggang terbalik kan..
sy boleh save and betol kan posisi nye...hhahha...
lawaaaaaaaaa laa veil mcm ni..tapi pasti kan..jgn ade yg terpijak nnt....hehehe

.: an :. said...

hana... i trbalikkan my lappie sb nak menjiwai veil u ni... huhu...

hana yoriee said...

Su: haha..cian nye su..smpi terteleng dah..huhu..baju tu simple aje su..hopefully canteklah bila hari nye nnt..hehe..

elya: waahh..pandai betul! mesti elya zoom habes setiap inci gambar kan? hahahahaha..veil tu tak sure lg akan dipakai ke tak..nnt awal bulan 12 confirmkan bila sume siap tgk mana sesuai, veil pendek or panjang..hihii..

an: wahh..mmg betul2 menjiwai..dahsat! =)