Blockbuster Deals!!

Saturday, June 11, 2011

Bunga-bunga Cinta

Salam,

Tgh dok research pasal bunga sekali keluar gambar bunga ini. Sungguh menawan KALBU!! haisshh..cantek sungguh. kan best kalau dapat bunga di bawah satu bonet mcm Drama sebabak cerita Nora Elena tuh..HAHAHA..*berangan =p* utk B2B boleh lah kalo nak jadikan idea hand bouquet ke hantaran ke.. wink wink..


Pink Ranunculus..aduh...jatuh chenta lagi!


white version..sucinya kan?

ada ke bunga ni kat Malaysia ek? huhuhu..

source: SHARART

10 comments:

miey anna said...

siyess cantek..sukenye 2 2 tuh..tolong carikan satu..heeee ^_^

lovelyadibah said...

owh..bukan ros ke kak hana?HAHA..nampak lebeh kurang jer.

hana yoriee said...

miey anna: tu laa..hana pon nak jugak..kot ada yg tau katne leh dpt munge ni..hihi

dik DBA: uishh..kan ke lain bunganya..hahaha..ce pakai spek..tp bukak lens dulu eyh..HAHAHA =p

Hidayati Farhan said...

mmg lain lah. name pun pelik. hihi, mmg cantik utk buat HB kan

hana yoriee said...

Yati..tu laa..tp tak tau mana nak dpt kannya..huhu..

choclairissa @ intan said...

nmpk cm ros tp die cm bulat2..cantek sangat~~

MerLe said...

cantik~ =0

Hunny Kitty said...

lawa lawa

hana yoriee said...

intan: betul..dia bulat2 comel je..

MerLe: exactly!

Cik Hazz said...

kalau ditenung yg pink itu, saya pernah nampak. tapi plastic/artificial la dear.. kat SSF ada. dia jual satu ikat kecik2. and jumpa yg sama kat Lovely Lace jugak. *if i'm not mistaken* ngeee~~ ;-)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/