Blockbuster Deals!!

Wednesday, June 1, 2011

wordless wednesday: speechless

Salam,

Speechless..


coz i'm amazed by these shots by Abg Sam Rais..=)
Pic credited to: Sam Rais

thanks Abg Sam Rais and Nadira Ismail.. =)

p/s: Hantaran Cake and Macarons by Sedapsedapbelaka.

12 comments:

LisaLisut said...

cantik la pink blue kek n macarons ni. dlu i tunang pn kek blue pink.haha tp masa tu tak knl hana lg ;p
Abe Sam Rais bakal OP i nnt ehehehehe..

Hidayati Farhan said...

ok. mmg cantik lah. sam rais pandai amik gamba or kek awk mmg sdp hana. i think both. hehe. gud job hana :)

hana yoriee said...

Lisa: waahh..abg Sam jadik OP..sure pics cecantek! haa..ni dah kenal hana leh la order..hekhekhek..

yati: hikss..yati, hana pun think both of it..rasa yg sedap dan cantik luaran..kombinasi yg hampir sempurna! hehehe

cik fiza said...

bro sam rais gambarnya mmg superb..
masa jaem kawen aritu picca nye suma cantek2..
tapi kek ana pun menawan2 juga :D

cheQmOomOo said...

huuuu suke2~

hana yoriee said...

fizzie: yup..before ni dah penah jmp bro sam rais n tgk hasil2 dia..mmg bagus2..hihi..thanks fizzie. nak kena godek balik lah pic yg kek jaem dulu yg bro sam rais penah capture tu..

cheqmoomoo: thanks2..

nida-razak said...

td nampak gambar tu kat facebook sam rais, dlm hati mmg puji gambar cantik n kek sangat marveles..pastu terus cari gambar2 kek..huh..klo dekat ngn hana, ley je orfer ngn hana..huhu

hana yoriee said...

nida: huhu..tu laa..kalo dekat mesti boleh order.. thanks nida for the compliment.. =)

nida-razak said...

tu la..xpela..klo ada kawan nida area sana nanti, ley nida rekemen.. =)

hana yoriee said...

nida: so sweet of u........ thanks dear..

nida-razak said...

=) welcome...

Mawar misswateva said...

ok nmpk sedap sgt and mawar percaya mmg sedappppp..=)