Blockbuster Deals!!

Friday, April 27, 2012

Fun Friday

Assalamualaikum,

Yeay..TGIF!! hehehe.. Esok boleh berjimba bersama husben dan si kenit. Husben ambil cuti 3 hari semata nak balik rumah mak nye yg tersayang. Dah rindu nak jmp mak katanya. Rindu nak makan masakan mak la ape la.. semua rindu laa.. hehe..Hana pun rindu air tangan MIL. sekalian boleh nengok dunia luar lepas sebulan lebih dok terperap dalam rumah. dah naik kematu punggung ni haa!! tak sabarnya nak tunggu esok.. hehe..

Semalam dah pi amek Mykid Aisy.. alahai..anak mommy dah ada i/c. hihi..comel je!

Kena lah censored certain part..heh..

p/s: Nak buka acc bank utk si kecik ni la.. Takut mommynye terguna plak duit dia ni.. Duit si kecik lg byk dari duit mommy ni, kang x pepasal mommy g shopping plak. hahaha

4 comments:

aTy _faRed~ said...

hana..ic baby bukan terus dapat ek waktu mendaftar..?? baru tau..aty belum daftar lagi..senin ni baru nak gi..ingat terus dapat ic pink yang cute ni..;p

hana yoriee said...

Kalo kt JPN yg hana buat dia bg tarikh sebulan lepas kita daftar kelahiran dia (surat beranak). Tak tahu la kalau tempat lain.. :-)

Alia.A said...

bleh bkk akaun asb utk aisy. hehehe.

Baby Things N' About said...

hi dear. visit me k.