Blockbuster Deals!!

Monday, February 22, 2010

kaler lagi??

salam..

hihi..td google baju2 kahwin ni..coz ingat nak tempah dlm bulan3-4 nnt.after pameran pengantin nnt la. n..time google2 tu, hana terjumpa pic ni..



tgk combination kaler ni..cantik tak??sesuai ker ngan skin tone hana n sang tunang nih??hehe..jgn jadik mcm sarung kulit AVATAR sudey.. =p

N pic yg ni plak mcm nak dijadikan ilham untuk baju nikah.simple yet elegante..hurmm..boleh dipertimbangkan as one of the option..teeheeeeheee..


Dan yang ni plak..hana suker giller ngan veil yang diana pakai nih..ermm..kalo nak tempah lah veil macam ni, berbaloi ker?gpun bukan nak pakai lagi after nikah..maybe a simpler lacey veil yg tak seheavy ni lah kot..adeyh..bape lah agak2 cost nak wat veil mcm ni yea?any idea b2b?



cantik kan veil ni?

6 comments:

ElyaElmo said...

kiter pun suke dekat baju ct tu..tampak maniss jee kalo buat baju nikah kannn...buat laaaa hanaa :D

ElyaElmo said...

cantekk kannn....buat laaa baju nikah mcm style baju ct tu hana :D mesti melatopppppp :D

hana yoriee said...

insyaAllah..mmg nak buat mcm tu..sbb schweet jer kan?hehe..i lurve it..

cik fiza said...

cantik2... kalo ana pakai mesti cantik untuk majlis nikah nnt..:) veil yg diana pki ni nampak cm material nye quite sarat gak... tp kalo hati dh bkenan leh jek wat... cuma mgkin ana leh cari material yg lebih light n simple untuk menambahkan keanggunan :D

hana yoriee said...

itu ler fizzie..nnt jmp dgn designer/tailor dulu..tanye dia mcm mana sume..ana leh bagi idea mcm mana yg ana nak jer..hehe =) seronok nye..

thezaila said...

i heart veil mcm diana rafar tu...