Blockbuster Deals!!

Monday, February 1, 2010

DIY guestbook..

hallooosss..

hehe..hari ni bermula bulan baru di kalender..huarrgghh..tetapi ape kan daya punch card ku bermula dgn warna merah..dtg lewat ke opis arini coz malam td baru sampai dr KB..huhu..

okies..actually saya nak tunjukkan guestbook yg mama saya sendiri bikin hokeyh..guestbook ni mama saya buat coz ada 1 datin tempah for her daughter/son wedding. ermm..sooo...let's have a look at it ----->


so, amacam??santeq tak??hehe..guestbook ni made of songket and in the middle of it was a pure pewter attach to it. hurmm..hana sendirik tak tau yg mama pon ada wat guestbook before this.hehe..pastu bila tgk yg mama pun ada wat..so...ape lagi. hana booked ler suh mama bikin untuk anak dia plak..kihkihkih..setel pasal gusetbook!! yes..

overall, probably tema kahwen hana mungkin akan ada unsur2 batik atau songket la.coz mama kan usahawan kraf2 ni..so, kite gunakan je lah ape yang ada..hihi =D..

ok..next post hana akan update pasal lawatan muhibbah kat kedai makcik hana kat KB.till then..daaa~~

p-o-s-t-i-t-s-h-o-r-t: satusatusatuduasatukosong..apekah??

7 comments:

Xora said...

Sangat unik dan mewah betul buku tetamu tu!! saya suka ideanya :D Mama hana jual ke? berapa ye kalau dia jual? pls let me know, email me at diaterimanikahnya@gmail.com

hana yoriee said...

nnt hana tnye mama eyh..bile dia reply ana email kat xora. hehe.. =)

~ thalhazlin ~ said...

series cantek!! cam tempah pulak.

hana yoriee said...

iyea thalhazlin..maceh2..

cik fiza said...

cantik la ana.. mama ana mmg terkenal ngan kekreatifan nye hehehe :)

hana yoriee said...

xora..mama hana dah call td. dia bgtau if guestbook tu nak guna original songket+pewter+buku = RM350. kalau guna kain broked (mcm songket tp quality rendah sikit)+pewter+buku = rm250. =)

.:ANN512:. said...

hana,

nice!~ kudos to ur mom..hehe..thanks coz dropping by @ my blog :)

good luck for ur preps!hehe