Blockbuster Deals!!

Thursday, February 25, 2010

Pameran Pengantin kat Alamanda

Assalamualaikum..

Hana juz nak bgtau kat b2b yg berada di sekitar putrajaya, weekend ni ada Pameran pengantin kat Alamanda..hehe..seronoksnye!! hana akan pegi jenguk2 coz hana berkenan gak kat vendor WG ni..hehe..jom pegi ramai!! =)


8 comments:

farahfatihah said...

OMG!!!!! what??? betul ke??? thanksss hana..jom kita p ramai2 ke sana huhuh

Cik Belle said...

kite pon nk pergi.hihi. jom hana sekali! hee

hana yoriee said...

hiiii...jom cik belle n fara..promosi tu..WG kata maybe dia nak revised harga dah pasnih..skrg ni hana tgk harga dia msh lg affordable bg hana..tu yang hana nak g tgk tuh..xsabar..

eyh fara..awak kan keje kat putrajaya jer..esok dah leh g serbu dah!!hehe..

farahfatihah said...

a;ah..itu lah pasal..nak g je terus xsabar ni

Hana said...

waa.. thanks for the nfo.. nak pegi jugak la..

hana yoriee said...

so..macam mana sume bila dah pegi situ?ada tak yg korang minat..hehe..

NahWaL said...

time ai kat bandung le orang buat pameran. hihi. tensi betola. bes ke yang apa ada?

hana yoriee said...

hoho..tu ler..tape this week pun ada pameran kat midvalley, next week pwtc..lagi besar pamerannye..yang kat alamanda bese2 jer..sambutan pun tak berapa nak hangat lah..n harga pun lebih kurang sama ngan harga semasa..so, nak kata romosi gempak pun tak jugak..hehe