Blockbuster Deals!!

Monday, August 9, 2010

great saturday! IMU n MIXORA..

Salam,

hehe..sabtu yg lepas mmg boleh dikira best jugaklah..dapat pegi jalan2 ngan nisah sambil wat amal jariah in 1 sharing session kat IMU with all Nutrition and Dietetics students from UKM, IMU and of course UPM..hehe..mula2 ingat mcm group discussion je..end up ala2 forum kena bebel kat depan2 bout 100++ students pasal career, practical training n etc etc..huhu..ape2 pun gud experience lah..boleh share ngan diorg ni..

after the sharing forum..muka seronok dpt adiah..ahaha..tak penah jadik invited speaker okay sebelum ni..hehe..ni lah 1st time..

secondly, after habes je kat IMU bukit jalil ni, terus vroomm ke Putra Heights. Yea..ke butik Mixora!! kak Ina wat kenduri doa selamat and Hi-tea selepas dia dah berjaya pindah ke butik baru..yea..butik baru dia sgt cantek n very the english dia punya deco..hehe..n yg paling bestnye dapat jmp Zaila n en hugo dia.!! sanggup tu tunggu zaila even dah 2-3 round makan..hehe..(actually, makanan dia sume sedap! ada roti jala, nasi goreng, bihun goreng, kuih muih, ada chicken and egg sandwich..hah..habeslah diet hana!) hehe..tapi terlupa plak nak snap pics dgn zaila..aiseyhh..sgt2 lupe..huhu..tu lah syok sgt borak2 sambil makan2 ngan zaila sampai terlupa nak bergambar..huhu..kat hi-tea ni kami dapat doorgift yg sangat cantek which is bunga dip Lily warna soft pink n dalam net tu ada 1 slice kek lapis sarawak..mmg gud idea kalau sesape yg tanak letak telur boleh gantikan dgn kek2 yg kering mcm kek lapis sarawak ni..=)


ini lah butik Mixora yg baru..cantekkn?


ni kawan sy Nisah..dia lah yg hana selalu angkut kalau nak pegi mana2..haha..nisah nnt kite g window shopping kat pavi eyh??janji dr hrtu lagi..tak pegi2..


antara baju pengantin yg ada kat butik ni..


haaa..sesape yg berminat nak wat ala2 baju melayu kot mcm ni boleh lah tempah kat Butik Mixora! =)

opsss..sebelum terlupa..hehe..Zaila, u looked gorgeous when u tried the white skirt! hehe..even belum tgk sepenuhnye baju recept Zaila tapi dah dapat bayangkan ianya sgt cantek..plus the veil sume..hehe =) hana je belum dpt tgk baju hana lg..huhu..Kak Ina, nnt bulan 10 ana fitting kan?? haha..tak sabar nak tgk!

12 comments:

thezaila said...

hey hana.. good to see u.. thanks la sebab sudi tunggu hari tu.. pkul 2 baru bertolak dari kl, sbb en Hugo keje.. kt kl punya la jem.. pastu kt summit pun jem.. adeh berdebar gak la nk sampai..

tu la dok asyik berbolak.. gambar satu apa pun zaila x snap snap.. gambar skirt tu pun nan ado amik.. masuk kete.. dalam perjalana.. "laaa.. awat aku x amik gambar .." *tepuk dahi*

hana yoriee said...

itu ler pasal..huhu..seronok sgt jmp smpi terlupa sume! hahaha..hana pun dalam keta ckp ngan nisah..nisah kite tak amek pic ngan zaila pun!..huhu

takpe..nnt next fitting harus amek pic k?

mysarah said...

tak sabar kan nak fitting baju! heheh

sk said...

hana, kat mixora nih utk tempah baju je ek? ade yg utk sewa tak?

hana yoriee said...

mysarah: hehe..haruslah tak sabar!! =)

sk: eyh..taklah..diorg ni ada mcm2 service..from A-z for wedding..wedding planner service pun ada..n menjawab kepada soalan, mestilah baju utk disewa pun ada! hehe..=)nak pegi tgk kat mixora ke?

farahfatihah said...

xsabo nak tunggu semua baju siap!! hadoii lambat tul rasanya

hana yoriee said...

hehe..itu ler pasal..hana nye baru 2/3 baju yg siap..

sk said...

oh ye ke.. bleh KIV dulu. klu still takde berkenan di hati, bleh tgk kat mixora pulak.. :D

bila hana nak gi lg? nak ikut.... hehe

Hana said...

Waa.. jeles2.. mesti chantek baju korang kan.. mixora nye baju nice sangat designnya.. sronoknya dapat jumpa sembang2.. wat mase ni blom penah lagi dapat pluang jumpa bloggers..hope nanti dapat peluang :)

hana yoriee said...

sk: hehe..hana g bulan 10 lepas raya nnt kot. pegi fitting..kalo nak ikut jom lah! hehe..

Hana: hihi..hopefully cecantek lah hasilnye..a ah..seronok dpt jmp bloggers. even baru 1st time jmp tp mcm dh selalu jmp..=) InsyaAllah nnt satu hari kite mesti jmp tau hana! hihi..

ANET said...

hi hana..bole tau mixora ni kat mana? thanks

hana yoriee said...

hi anet..sure..here d add:

15-G Jalan Putra Mahkota 7/4A, Seksyen 7, Putra
Height, Selangor
boleh add kat fb butik mixora juga..search butik mixora collection

nnt kalo pegi mention nama saya k? hehe =)