Blockbuster Deals!!

Monday, August 16, 2010

Raya Cookies Freshly Baked from Mama's Oven *-*

Salam,

Post kali ini bakal membuatkan 'saliva' anda dihasilkan dengan banyaknya..haha..so, better tutup mulut rapat2 dan hayati keindahan cookies yang bakal hana paparkan dibawah ini..=)


*fresh baked* gebu sangat apple cheese tart ni..


*saiznya tidak akan mengecewakan anda*



1. Apple cheese tart cookies
*Lihat betapa gebunya biskut ini..ia lain dari yang lain kerana ianya adalah gabungan apple filling with shredded cheese..=)*






2. Oreo Chocolate Donut cookies
* Cookies ini dibuat menggunakan original OREO dan oleh itu ianya sangat sedap..hehe..kalau hana buat cookies ni rasa mcm nak makan2 je sebab bau chocolatnye yang sungguh harum menusuk ke hidung..nasib baik puasa..=p*




*Freshly baked*


*Before bake*






3. ALL TIME FAVOURITE!! hehe..ini mmg biskut yang ditunggu2 oleh kebanyakan customer mama..RICH PINEAPLLE TART COKIES..raja segala cookies bila dapat tempahan coz mmg yg ni tempahannye berlipat kali ganda lebih banyak dari biskut2 lain..mmg tak boleh kalah..haha..yang speceialnye tart nenas ini adalah disebabkan oleh rasanye serta saiz biskut dan inti yg tidak kedekut membuatkan ramai customer mama kembali membeli setiap tahun raya..Mmg akan teringat-ingat tart nenas bila sekali anda memakannya..inilah yg selalu dikatakan oleh customer..

ok ini testimoni dari salah seorang customer:
"tart nenas..rasa yang sungguh sedap + rangup & berbeza dari biskut tart lain yang penah saya cuba..suami saya sangat menyukai biskut tart nenas mama ana .dia ckp dia xpenah rase biskut tart nenas sesedap ini selama 23 tahun hidup di muka bumi ini..2 tahun lepas, masa tu belum lagi berkahwin, saya telah memberi suami saya biskut tart nenas mama ana sebagai hadiah hari raya..dan setiap kali raya, suami saya mesti menyuruh saya memesan kuih tart mama ana sebagai hidangan di hari raya nanti..jadi, tahun ini, saya, suami dan anak saya xkan melepaskan peluang memeriahkan hari raya bersama kuih tart mama ana..hehe..."-Pn.Sa'ra n Dr. Hamzah
P/S: ayat ini langsung tidak diubah..testi ini sahih dan tulen dr pembeli.



opss..sebelum terlupa..kesemua cookies menggunakan butter (buttercup dan tatura). Tiada istilah marjerin digunakan dalam mana2 cookies yang dibuat oleh mama hana.meh tgk bahan2 nye..




*pure butter*


*apple filling*
Kualiti bahan2 biskut ini adalah terjamin dari segi mutu dan Halal..=)

So, ape ditunggu lagi..hehe..tempahan/order dibuka sekarang sehingga minggu KE-3 PUASA..bagi sesiapa yg tinggal di Kelantan..jangan khuatir kerana biskut2 ini akan berada di kedai Makcik Hana di HAZEL SILK HOUSE (Sebelah Renaissance Hotel, Kedai dalam Renaissance ni tak sure akan letak cookies or tak) dan mungkin di HAZEL JR( DEPAN HOTEL NEW PACIFIC) JLN PENGKALAN CHEPA, KOTA BHARU.Bagi yang membeli banyak, anda akan diberi diskaun..dun worry..hehe..SO SELAMAT MENIKMATI KEENAKAN KUIH RAYA HANA PADA RAYA KALI INI.. =D

email tempahan di: blissnlunacylovers@gmail.com
sms or call: 013-2325440 (hana)
harga tidak termasuk kos penghantaran dan kos pos..Delivery boleh di arrange sekitar putrajaya, kajang, bangi, serdang dan midvalley.
thanks..

19 comments:

sk said...

hana.. nak rasa sample bleh tak? yg oreo tu sgt menggiurkan.. hehe

hana yoriee said...

boleh2..mari kite bertukar sampel..hehehe =)nnt hana bawak eyh..

ElyaElmo said...

hanaa!!!oreo tu betol2 menyelerakannnn.....nyum3

hana yoriee said...

hihi..meh ler order elya..mmg menyelerakan pun..hehehe..=p

*nampaknye ramai email,msg, n sms order oreo..haha*

farahfatihah said...

wahh yg oreo tu sedpa x??pahit x?? dah rasa lum?

PurPLe LaDy AiFA said...

ohhh, best nye. agak2 kalo pos die pecah x hana?

hana yoriee said...

ff: haruslah dah makan..bukan tahap rasa2 lagi dah..hehe..rasa choc farah..tak pahit..=) kalau farah order boleh deliver kat putrajaya nun..dekat jek ngan opis..hehe..

aifa: pos ke mana tu aifa?kalau pos dalam kotak dibalut bubble dan guna courier, insyaAllah tak pecah..nnt kena tnye mama bab ni..hehe..

Marilah order ff n aifa..=)

TheBubblyMe said...

Hana,semua cookies nmpk yummy!! =D

sk said...

okay hana,
esok sy bwk sample kek lapis. mari bertukar2 sample esok. hehe thanx!

hana yoriee said...

TheBubblyMe: hihi..bukan nampak sahaja yummy! tapi bila makan pun mmg yummeyh!! =)

sk: oraits..mari kita saling bertukar2..ahaks..esok mmg akan bg sampel kat opis ni..hihi..

Hana said...

Hana.. memang nampak sedap semua.. dh la tengah pose ni.. nanti email sy camne if nak mengorder ek.. getblush@gmail.com.. pose kali ni masih tak sempat lagi nak order kuih raye.. hee

iedayah said...

hana..i da terliur ni..cmne ea..hahahaha..(gelak jahat)

hana yoriee said...

Hana: hehe..check ur inbox..hehe..nnt nak order gtau k? insyaAllah, mmg sedap biskutnye..

iedayah: uishh..bahaya tu..sebelum kempunan, baik u order..hahaha(gelak jahat kembali =p)

PurPLe LaDy AiFA said...

mcm nak order apple cheese tart tue.. hehe. oreo tu pon mcm berminat jugak.. erm, nak pos ke sarawak ngan kedah neh.. boley?

hana yoriee said...

Aifa..boleh boleh..insyaAllah..tapi tak boleh gerenti 100% ianya maintain cantek..tapi hana cube mampatkan bekas biskut tu nanti..InsyaAllah..tapi kadar pos hana kena check dengan pejabat pos mengikut berat dulu yea.. =) ape2 aifa bgtau la nak order berapa. =)

*alhamdulillah..thanks kepada sume yg sudi membeli biskut raya hana*

Leeyana said...

hana...oreo tu mmg super menggiurkan..hehhe...
1 box for me pliss...hehhehe

hana yoriee said...

Leeyana: boleh2..u tggl kat Serdang kan? nnt boleh ler amek biskut..ape2 gtau hana betul2 yea? thanks dear!~

Mrs Shareeda said...

yummy.. sedap laa.. tgh2 berisi nih, nampak makanan semua nya mcm teringin je.. heheh.. rajin nya hana nih.. semoga bisnes awak sukses.. heheh

hana yoriee said...

Mrs Shareeda: hehe..'tak berisi' pun teringin, inikan pula yg 'berisi'..hihi..ameeennn..boleh la tampung duit belanja kawen sikit2..=)