Blockbuster Deals!!

Tuesday, August 31, 2010

happy belated engagement anniversary to me n my fiance..

Happy merdeka everyone!!

hehe..today is our independence day..tp hana tak merdeka lg ni..tak merdeka dr siapkan order kuih dan juga buruan boss kat opis tu haaaa...harini 2x kot boss call tanye pasal keje..aiyooooo..hr cuti pun mau saya siapkan keje..aiseyhh..huhu..takpe..takpe..nasib saya ni baik orgnye (angkat bakul sendirik =p)..hehehe..

oklah..citer pasal smlm..ingat nak post blog smlm on my anniversary, tapi tak sempat beb..kerja sampai kol 6.30pm kot..sk pon terkejut tgk ada kat opis lagi..huhu..terpaksa..so, hari ni sempat jenguk blog ni nak ler story morry pasal my engagement anniversary..its been 2 years already since August 30th 2008..yup, u heard it right..2 tahun kami bertunang..still ada 3months++ lagi baru kami akan berkahwin..bg sesetgh org tempoh ini lama kan? hana tak bangga pun bertunang lama2 ni..coz banyak benda yg berlaku sepanjang 2thn ni..only my bestfriends knew what i've been thru all these days..tapi takpe..itu kisah lalu..tak perlu utk dikenang2..skrg kami berharap agar termakbul impian dan doa kami utk mendirikan MASJID pada hujung tahun ni...aminnnnnnn...

Ucapan utk Dy...
"Dy, semoga ape yg kita citakan akan menjadi kenyataan..ape yg diimpikan menjadi realiti..semoga ikatan pertunangan ini dapat dikukuhkan lagi dengan ikatan perkahwinan..semoga kasih sayang yg dicurahkan kekal abadi..moga masjid yg bakal dibina diredhai olehNya..I love you so much Dy.."


-hana yoriee-

25 comments:

mysarah said...

biasa la dear, dugaan org berdarah manis. insyaAllah Allah permudahkan urusan kita2 yang nak dirikan masjid ni :)

jihan musfirah musa said...

happy anniversary dear...smoga semuanyer berjalan lancar yer aminn...;)

Nora a.k.a Aira said...

hepi annivesary dear =) all the besh for wed preparation +)

Yanie said...

Hi Hana dearie,
HAPPY BELATED ENGAGEMENT ANNIVERSARY.... hehehe. Dah wish kat FB pun nak sibuk wish kat sini jugak.... Lagi 3 bulan lebih je Hana. Lepas tu dah kena anniversary lain pulak. Hehe... Hope u will have a blissful life with dear fiance. :)

chenta said...

hepi anniversary!!!

tak sabarrr nak makan tart nenas mama hanaa...(tiba-tiba) HAHA..:)

- mieza -

hana yoriee said...

mysarah: insyaAllah..moga dipermudahkan..hihi..doa utk mysarah juga =)

jihan: mekaseh jihan for the wish..harap semuanye berjalan lancar utk jihan juge..

nora: thanks darl! all the best to u too..=D

Yanie: hehehe..takpe..wish byk2 kali pun takpe..hehehe..itu laaa..tak sabar nak anniversary yg advance stage lps ni plak..hahaha

mieza: haaaa..my silent reader..at last sudah reveal juga kamuuuu..hehe..thanks 4 the wish..hihi..tak sabar ke? kesian dia...tunggu jumaat ni k? =)

TheBubblyMe said...

Happy Anniversary Hana! =D

fash said...

is dat u? voilaaa i likeee! sgt kawaiii heee

hana yoriee said...

ainey: thanks ainey cutey!~ hehe

fash: hihi..yup..dats me! hihi..i take that as a compliment...thanks darl~ =)

thezaila said...

Happy Anniversary babe.. sangat gorjes kamoo.. =)

hana yoriee said...

zaila: hihi..thanks babe! dah mekkap..jadik ler lawa sekejap..hehehe..

@ty_farEd said...

hepi anniversary for both of u... lamer atau sekejap bukan ukuran key... yang penting korang setia..n sabar melaluinyer key.. :) so..doakan korang tetap akan bahagia sampai biler2...:)

hana yoriee said...

aty..thanks dear..yup..agreed with u..sabar mmg kuncinya..hehe..tgk WHI smlm =)..doakan aty juga bebahagia hingga ke akhir hayat..

rose said...

hepi anniversary..=)

semoga korang bahagia setiap hari..

tersenyum setiap minit..

menyintai setiap saat..

hana yoriee said...

rose: mekaseh..waahhh..ayat2 romantik betul..aminnn...=)

puan rocker said...

comel je hana.

anyway wish byk² happiness to the 2 of u. :)

hana yoriee said...

aim: hihi..dah mekap sume org jadik comel..=)

wish u all the happiness to both of u jugak~

nizabeba said...

happy anniversary dear!! semoga Allah permudahkan segala urusan.. =)

farahfatihah said...

wahhh dah setahun dah hehehe jgn lupa date kita lusa heheh

hana yoriee said...

niza: hihi..thanks..semoga sumenya berjalan lancar utk niza juga..

ff: aiyarkk..bukan setahun..dah dua tahun wooooo..wuwuwuwu..oraits..mestilah tak lupa..lusa lunch hour..bg hana no fon farah..nnt senang hana contact kalo tak jmp..pm kat fb eyh?

Hana said...

Happy anniversary hana... belated la.. :) waa.. org lain sempat sambut anniversary tunang.. kite blom sambut anniversary dh kawen :D caiyok hana.. slamat siapkan kuih sy :D

hana yoriee said...

hana: hehe..thanks dear~ kuih awak dah siap hana..hehehe..esok member hana akan dtg amek kat opis. nnt hana bgtau jam berapa2 elok utk hana ambil cookies tu kat rumah dia k? wuwuwuwu..tak dapat jumpa hana ='(..len kali mesti jmp k?

aziraarif said...

hana,tahniah, 2 thn tu lama kay...zira yg tak sampai setahun pun byk dugaan...

Hana said...

takpe2.. nanti next time kite jumpa ek :) time kasih hana

hana yoriee said...

aziraarif: huhu..yg 1st year tu laa dygaan nye hanya Allah yg tahu..insyaAllah, semoga sumenya baik2 sahaja k? =)

Hana: hihi..oraits dear =)