Blockbuster Deals!!

Thursday, August 19, 2010

wed preps progress

Salam lovelies..

Mcm mana puasa sume? ok? hehe..sorry ler sbb lama tak update ttg wedding..ini sume gara2 2-3 kerja yg kena buat demi menjana pendapatan..haha..alhamdulillah laa..order biskut raya sgt memberangsangkan..even ada customer sudah bayar 100% walaupun biskut belum deliver pada dia..hihi..mekaseh pada sume yg membeli termasuk bloggers n silent2 reader..=)

wokeyh..mari hapdate pasal kawen..actually, belum ada progress sgt laaa..cumanye weekend ni bakal menggerakkan beberapapersiapan yg terbengkalai dan yg belum mula buat..memandangkan en tunang bakal balik ESOK!, (yeay..giller gembira coz dah hampir 5bulan kot tak jmp!!!!) so kami akan cube menghabeskan masa yg suntuk itu bersama-sama utk buat ape2 yg patut..antaranye adalah:

1. baju nikah en tunang..nak pi hantar jahit..
2. kad kawen..mungkin pegi kat jalan pudu (LH Creative) tu..coz nampaknye ramai yg puas ati wat kat situ kan?
3. pegi survey2 ape yg patut laa spt dulang hantaran n etc2 tu..hehehe..

itu je lah kot..tak sempat nak wat byk2 dalam sehari pun..huhu..yg penting dapat luangkan masa bersama kesayangan..haha..dapat buka puasa bersama..aishh..itu yg best!hurmm..tak sabar plak nak weekend!!

ok..ini nak tempek 1 pic utk theme pre-wed..hana dh bgtau OP mengenai theme n storyline nye..insyaAllah kalau takde masalah boleh direalisasikan..hehe..yg pre-wed ni maybe buat masa raya or after raya kot..huhu..sempat lah kot kan..(harap2 en tunang dapat ler cuti..haish..)


dapat teka tak mcm mana pre-wed ni nanti? hehehe..=)


p/s: kepada sesape yg nak menempah biskut raya..order masih dibuka yea..tp kena cepat b4 big boss tutup order..hehe..=)

16 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

gambo pre-wed cam gempak je...

Yanie said...

Sonoknye Hana jumpa tunang yang dah 5 bulan tak jumpe... Yanie yang setiap hari jumpa kalau satu hari pon dah ngada2 nak rindu bagai segala. Takpe selamat menjana pendapatan. Yanie pun menjana pendapatan sampingan di bulan mulia ini. Bulan rezeki orang cakap. Hehehe

hana yoriee said...

miyoko: gambar tu yg gempak..kitorg ntah ler..takut nan ado jek kang..itu plan jer baru..planning mst mau gempaq..huhu..doa lah iyeanye dapat direalisasikan yea..hehe..

yanie: itu laaaa....mcm mana ni nak jmp hari2??hadeyhlaaa..penat tau berjauhan ni..huhuhu..hehe..marilah kite bersama2 menjana pendapatan..semoga byk lagi pintu rezeki dibuka bulan mulia ni..hihi =)

Xora said...

Hana, all the best ya utk pre wedding!

farahfatihah said...

hana nak order

cik fiza said...

selamat berjaya melaksanakan preparation ana... aritu jaem pun dtg sini wat preparation tu yg dpt jumpa dia hehehe~~

iedayah said...

wa..lmnye hana xjumpe tunang..wa..sweet pre wedd gitu

hana yoriee said...

xora: mekaseh..all the best to u in all ur wed preps too xora!

ff: hihi..meh lah order.. =)

fizzie: a ah..tu ler tgk pic..ana jmp kejap je..tgk ape yg boleh disetelkan..hehe

iedayah: laaaaaaaammaaaaaaaaaaaa..kami PJJ..huhu..nak wat camne kan..kalo org kapal gini ler..uhuk..sweet eyh? harap nye sweet ler hasilnye nnt..=)

Hana said...

hana.. cam besh je pre - wed nanti.. cam elegant je.. :)

hana yoriee said...

hana: hehe..org dlm pic tu mmg dah sedia elegan..kami tak ler se elegan gitu..kami bese2 je..hehe..

Durruz said...

happy buat wedd prep.

btw, pre wed theme yg besh.. nnt dah kasi upload ye. ;)

ElyaElmo said...

hana....elya rasa mcm nk order tart tu jugak laa....nnt ape2 elya inform yeh :)

dyn said...

x sabar nak tunggu hana post pic pre wedd nanti...

fidza said...

kat airport ke? cam bestttt,unik!

hana yoriee said...

durruz: hihi..kalau tiada aral, dpt buat theme yg besh ni..nnt hana akan upload and post entry ttgnye..=)

elya: nak order tart? boleh boleh..dialu-alukan..tp mggu depan last week order tau..nnt inform k? thanks elya!

dyn: hihi..sabar tau..lambat lagi nih..huhu

fidza: dear, bukan kat airport..tp maybe ada elemen yg mcm dlm pic tu nnt..hopefully dapat la kebenaran bergambar kat situ.. =)

Daleela said...

LH creative design outdatedlah... try pergi kedai yang belakang sikit...