Blockbuster Deals!!

Monday, December 13, 2010

nikah and reception teaser

Salam b2b semua,

maaf hana tak update blog ni beberapa hari..iyealah..sengal2 badan dan penat yg tak hilang2 ni buatkan hana mengabaikan blog ni beberapa hari..huhu

disini, hana nak ucapkan terima kasih pada SEMUA bloggers yg sudi dtg ke majlis hana..tk lupa juga kepada yg mendoakan kami..=)sayang korg semua..

hana nak mintak ampun dan maaf kerana tak dapat nak jmp korg semua lama2 pd hari sanding tu..nnt hana akan review kemudian..*ada lah sedikit hiccups kan*..huhu..pasrah!

ok..ni hana upload teaser sekeping-dua dulu yea..



16 comments:

Ciksue said...

hana,tahniah..sorry tak dpt attend sbb ada kelas..
semoga hana bahagia yea..
cantik sangat..

rose said...

tahniah hana!!selamat pengantin baru..senyum2 selalu k!

ElyaElmo said...

hana!! cantik laa baju purplee tu :)

hana yoriee said...

cik sue: thanks darl!

rose: maceh..=)

elya: baju je ke cantek? hahahaha

thezaila said...

hi hana.... tahniah to the both of u!!!
kamooo nampak gorjesss...

natrah jaafar said...

congrats hana...=)

hana yoriee said...

zaila: thanks zaila for coming...nasib kita sempat bergambar kn? =)

natrah jaafar: thanks dear..

nizabeba said...

hana sgt gorjes!! sgt suka baju kawen tu!! =)

iedayah said...

dear..congrates yer..pelamin n walkway kamu sgt cntk=)

hana yoriee said...

niza: thanks dear..nnt hana review pasal baju k? =)

iedayah: thanks for coming dayah..jmp jgk kite kan?

A W E E N N Y E said...

tahniah!!!.
smoga kekal hingga akhir hayat

Hana said...

Congratz ;) Very sweet.. sorry tak dapat dtg.. hubby kite keje :(.. then auntie dtg dari PD plak.. anyway, happiness alwayz for both of u..

hana yoriee said...

aween n hana: thanks dearie..=)

Khumaera Ismail said...

congratss hana...sory ta dpt dtg..sb maera pun kenduri jgk =)

Aya said...

congrats dear! baju2 sume pon cantek :)

MiYOKO TACHIBANA said...

congrats...