Blockbuster Deals!!

Friday, December 3, 2010

last friday as a 'CIK'..

Salam,

weeeeeeeeeeeeee..first of all..nak Ucapkan Congrats kpd Yanie dan Azlan..sekejap lagi lepas asar dorg akan dinikahkan..walaupun saya tak pergi majlis nikah tp saya ttp doakan kalian agar semuanya dipermudahkan dan hubungan kalian yg sah diberkati oleh Allah s.w.t. aminn.. tapi esok!! sy akan standby kat dewan dalam kol 5pm utk bersiap2..jumpa b2b semua malam esok yea!!! =D

okeyh..mcm tak sangka ticker tu tunjukkan lg 6hari! huhu..skrg baru rasa masa ni cepat sgt berlalu..dulu masa ticker tu beratus2 hari rasa cm..haishhh..awat lambat benar! hahaha..skrg..nah..hambek ko! *gelak pd diri sendirik*

hurm..setakat ni byk jugak progress yg dah siap. antaranya:

1. langsir dah siap
2. rumah dah kemas
3. hantaran belah laki dah siap gubah
4. biskut dah buat tggl lg separuh
5. bilik pengantin dah 90% siap

aaaa...alhamdulillah..akhirnye bergerak jugak kerja2 tertangguh ni.. esok b4 g dewan utk wedding yanie nak kena p amek baju nikah sy ngan Kak Ina Dzihni sbb pegi alter baju n dry clean dgn dia aritu..hopefully takdelah masalah..huhu..

huhu..tetibe rasa cm tak ready nak jadik isteri org..cemana kah? aiyark..hurmm..tapi takpe..hopefully sy boleh cope dgn title baru nnt..hiks..skrg ni hana dah mulai terima adiah kawen..suka giller! ada ke org tak suka terima adiah? haha..alhamdulillah..thanks pada semua yg memberi tanda ingatan anda pada kami..erm..nak unwrap boleh tak?? =p sebut pasal adiah..jap g nak kena p beli adiah yanie!!

okies..insyaAllah ada kelapangan hana update lg yea..ok nak tanye, sape akan attend wedding hana??? sila angkat tgn please..jumpa kamu semua nanti yea!!

love u all..muahx..xoxo

15 comments:

iedayah said...

alhamdulillah..senang ckit hati hana kn sume da selesai..good luck dear ..=)

hana yoriee said...

iedayah: thanks sweetie! jmput lah dtg ke kenduri hana..hana emailkan kad hana kpd iedayah ye? =)

cik fiza said...

SELAMAT MENJADI PENGANTIN BARU ANA..

hana yoriee said...

thanks fizzie!

K.I.N.A said...

cik hana..jumpa esok!..mggu depan kena pggl puan hana pula..hehe

fati said...

waaaaaaaaa! selamat selamat! semoga selamat semuanya! nak attend jugak, dijemputke? :|

hana yoriee said...

kina: weeeeeee..sonoknye..leh jmp kina!

fati: mestilah jemput! meh email..hana emailkn kad virtual..=)

"cikkin" said...

salam kenal cik hana..=)

congratulation cik hana..all the best on ur new life soon..=)

hana yoriee said...

cikkin: salam kenal juga!! thanks dear..

fati said...

yeayyy!! fatihiah@yahoo.com

hana yoriee said...

Fati: check inbox! =D

cha said...

mesti berdebar2 kn.i doakan semuanya selamat :)

missbutterfly said...

hana!!! best nye dh nk cuti panjang!! hehehe..insya Allah kalau takder aral aku pegi wedding Yanie besok..huuu..

Nur Iman said...

Saya x dpt dtg.sedih!!!

hana yoriee said...

cha: hihi..berdebar2 dan skrg asyik tidor lewat..huhu..siapkan semua benda..penat!

jaja: hey pengantin baru!..hihi..wokeyh..jmp kamu esok..nnt next week kena jmp lg skali tau?! =)

iman: kak ana sodeyhhhhhhhhhhhh..='( tp takpelah..doakan akak yea?