Blockbuster Deals!!

Saturday, January 15, 2011

jgn lupa tgk segmen kahwin NONA esok!!

Salam,

haa..esok jgn lupe tgk segmen kahwin kat NONA tau..hehehe..itu lah yg slalu di pesan dek adik hana lepas tgk iklan NONA sejak awal minggu..mesti korang nak tau sape yg kawen ye dak? hahaha..

ingt tak hana penah pos pasal kad kawen INI haritu..haaa..dia lah dlm segmen nona tu..nona review majlis dia.


wedding dua pupu hana: Farah Dato' Dr Hussamuddin (Karangkraf B.O.D) and Dili Mawardi
pic source: faiz hussamuddin FB

hana tak sempat pi majlis dia..dia kawen 1 week b4 hana.rasanya masa tu hana duk pulun wat biskut..mmg tak tgk kiri kanan dah. tp 1 week after hana kawen, dia ada dtg ngan husband beliau sbb hantar tok ngah hana (nenek farah) ke rumah hana..so, sempatlah wish congrats sesama kami.hehehe..

so, esok jgn lupe naaa..terutama yg nak wat theme english-modern wedding..hehehe

11 comments:

lovelyadibah said...

Dh tgk!sukala!very inspired:)

hana yoriee said...

kan? dia punya photobooth and banner tu sgt best kan?? =)

gud luck adibah!

Hana said...

dh tgk.. :) nice photo booth.. yang paling suke baju nikah die.. aww.. sweet..

hana yoriee said...

tu laa..mmg sweetkan baju nikah dia..=)

ElyaElmo said...

alaaaaa tk sempat tgk..tdo pulak td...hujan2 sedap tdo..hahaaa

hana yoriee said...

haaa..rugilah..hehe..takpe..leh pi tgk kat tonton kot..haha..

lovelyadibah said...

Oh ye..dba nk wt photo booth mcm 2 gak!thank you..sll mesti tlpas nona,seb bek hana ingtkan:)suka3!

hana yoriee said...

waaahh..bestnye dba..nnt hana nak tgk..hihi

iedayah said...

biskut hana sedpt gile lor ritu dear..bl nk share recipe..huahuahua

farahfatihah said...

lupa nak tgk sbb semalam kuar huhu

hana yoriee said...

iedayah: alamak..hana dh wat meniaga biskut tu..kang bg secret recipe takde sape lak beli..agagaga..meh order ngan hana meh..huehuehue..

ff: hehe..takpe..mggu2 depan ada lg segmen kawen2..hihi..