Blockbuster Deals!!

Thursday, January 6, 2011

Sewaan dulang hantaran dan pahar

Salam,

Hi lovelies..hari ni hana nak up ads utk sewakan brg2 kahwin yg masih elok tersimpan rapi. dgn harga yg murah2 aje..hana tau, urusan kerja kawen ni byk nak pakai duit. huhu..berdasarkan pengalaman lepas, utk barang2 yg hanya sekali pakai ni, kalau sewa pun dh memadai =)..wokeyh, meh tgk ape la yg hana nak sewa kan..


dulang hantaran ada 5 unit. (without alas). ukuran: 22cm (p) x 22cm (L).


pahar ada 2 unit.

Pick up at: Kajang, Selangor
kalau sesiapa berminat boleh la email hana di blissnlunacylovers@gmail.com utk dptkan best price..=)

17 comments:

Ciksue said...

hana,brape nak sewa kan...sue emel awat failed..
nanti emel sue
suhasnida.ismail@gmail.com

hana yoriee said...

ok sue..hana email skrg..check inbox yea? =)

Fariza said...

hi hana.

email kan saya mengenai harga sewa dulang hantaran ya.
sekali 2 kan dia atas tu?

email : fariza_yukina@yahoo.com.my

hana yoriee said...

hi fariza,

hana dh email..sila check inbox..thanks dear..

Ciksue said...

hana..sue tak dapat emel.hehe

cha said...

email kt i tau hana love_kazaa@yahoo.com

curvyliciouslovejapanface said...

hie babe...


email to gak yer hana... intrested too

curvylicious_bridezilla@gmail.com

and also the term n condition yer:)

hana yoriee said...

hi dear, hana dah email..check ur inbox k? thanks dear..=)

hana yoriee said...

miss curvylicious: hana dh email kali, but hana asyik dpt notification mailer daemon tu. maknanya ada something wrong kat email address..boleh check ur email add? tq.

curvyliciouslovejapanface said...

opss ye ker.. or else u email kan to this email add yer...

lyna.fb@gmail.com ya... hope i can get the email...

hana yoriee said...

ok dear..hana dh email kat lyna.fb@gmail.com..hope to hear from u soon =)

merahbata said...

hana..nk tau gak berapa harga sewaan 2...
ika.. meta_morfik8254@yahoo.com

hana yoriee said...

hi ika..hana dh email..check inbox yea. =)

CERITERA IDUP QASEHH said...

hana.. nak taw gak price ntuk sewa 2...
email: qasehhmia@gmail.com

Aisyah Arwen said...

salam.. nak tau jgak price tuk sewa 2...TQ
email: ella_walla@yahoo.com

BAI said...

salam..hana blh x emailkan price. xbleh nk send kat email hana la, asik fail je. tq

hana yoriee said...

Salam,

hi sha! hana try email pun error jugak.Untuk dulang hantaran, hana sewakan RM5/dulang. Semua ada 5 dulang. Dan pahar setiap satu RM5 juga. Untuk sewa sha perlu bawa salinan I/C untuk jaminan barang itu akan dipulangkan semula. Itu sahaja.

Untuk pengetahuan sha juga, kami ada membuat khidmat menggubah hantaran mengikut budget customer. kalau nak tgk hasil kerja kami, nnt hana attachkan dekat email. =)