Blockbuster Deals!!

Friday, January 28, 2011

wayang free!!

Salam,

hehehe..lama giller tak dpt on9 sampai rasa cm nak weng dah..hahaha..tahap gian dah ni..bahaya betul..maaplah lambat nak reply email tanya pasal sewa dulang, order biskut, dan hal2 lain pasal kawen and not to forget BBF gathering!! hehehe..tp jgn bimbang, saya sudah reply semua yea! =)

wokeyh..tajuk lain citer lain..kan mmg *weng* tu..kuikuikui..wokeyh, haritu tak dpt nak on9 kan..tetibe tgn gatal gak nak check email sume..skali dpt ler email dr nuffnang..itu perkara biasa lah kan? dpt email announcement ke update ke ape ke kan? tapi....................email kali ni bgtau hana dpt tiket wayang free utk 2org citer BURLESQUE (christina aquilera n cher berlakon) tu...waaahh..kiranya cam menang contest lah jugak. contest nye mudah lah jugak..cuma bg ayat power kat entry nuff tu je..takde vote2 or ape..kalo vote2 mmg fail lak mak noks..hahahahaha..so, alhamdulillah..leh ler tgk premier screening kan? merasa jugak mak! nnt hana review citer ni bila dh nengoknye malam senin depan ya uolls..hihi..



dah..itu je nak hapdate..nak lepaskan gian aje ni..wakakakaka..

8 comments:

"cikkin" said...

best nye..!!

aDieyZa said...

kitorg pun dah lps gian rindu kat hana.. hihi.. nasib baik hana update blog, kalau x makin rindulah kitaorg kat hana ni..

hana yoriee said...

yg FREE semua best!! hehehe

hana yoriee said...

aDieyZa: hehehe..itulah..hana pon rindu nak blogwalking kat blog korg..=)

*malu* sbb rupanya ada gak org rindu..hihi..

ElyaElmo said...

elya jarang join contest nuffnang...
ari tu join. tak menang, mls dah nk join.haha

reff_kubis07 said...

bestnyerr...nak jugakk..(^_^)

missbutterfly said...

mana hana pegi?? eh..ada gathering ke BBF? oh no..pls inform me!

hana yoriee said...

elya: ala..hana pon bkn stp kali masuk contest menang..huhu..alhamdulillah rezeki..mari kita cuba dan cuba lagi..hehe

reff_kubis07: hi!! mmg best!! =)

jaja: hana ada je sini..tp takleh on9..tension! nak bertemu janji sesama ngan kamu nak pi wedd amelyn pon xleh..haaaa..bbf gathering akan diumumkan kelak!! nnt kite jmp tau mek!