Blockbuster Deals!!

Monday, April 23, 2012

Aisy Rania 1mo jab..

Assalamualaikum..


Hari ni baby ke KK utk suntikan pertama cukup sebulan. Supposedly, pegi last week. Tapi nanny nye busy buat kek tempahan org. So, pegi harini..


Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar. Aisy nangis skjp je bila nurse tu cucuk dekat peha dia. Mommy dia yg seriau tgk jarum tu. Cian Aisy..


Skrg berat Aisy dah 3.4kg. Slim lg..haha..tp nurse kata semua ok. :-) Alhamdulillah. Baby naik 600g. Mommy nye turun bpe kilo plak? Muahaha.. Adalah dlm 12kg turunnya. Ada lg berkilo nk kena turunkan ni :-P. Nk start pki bengkungla..hoho..


Published with Blogger-droid v2.0.3

9 comments:

~ NANA ~ said...

3.4kg mcm baby i dlm perut skrg ni jer....kekeke

btw comelnye headband aisy...nak pakaikn kat baby boy xleh! geram betol tengok

LisaLisut said...

mata sepet mcm Hana laaaaaaaa.hehe.

I just cannot wait to hold my little princess in my arms..haihhh lmbtnye nk 40 weeks hahahaha

ciksuen said...

bgsnye Aisy. Sufi mase 1 month jab nangis teruk betul. yg 2 month mcm fobia nk bawak. tp Alhamdulillah yg 2 month jab tu die nangis sat je.

btw, comei nye cekak Aisy tu.

Cheyan said...

Besarnya reben dia..comel sgt..
ni yang nak membeli headband lagi ni..hehe

hana yoriee said...

Nana: xpe..sihat tu bby nana :-) nnt senang nk pegang mandikn semua. Baby boy gayakan ngan topi la nana..hehe..

Lisa: Tu je la aset yg ikut mommynye. Yg lain sume ikut daddy.hoho.. Xlama lg lisa nk msk 3rd tri kan? Kejap je tu masa berlalu. Nti boleh la jmp lil' lisa :-)

Ciksuen: tu la..nasib ok.nurse pon buat elok ja.tp cuak jgk tgk muka Aisy merah padam.huhu..

Cheyan: headbands sume org hadiahkn. Yg ni aunt su dia beli kt lovely lace. Kat sana byk yg comey2.beli la :-)

Shakina Farhan said...

comelnye aisy..tggu geng bulan sept ye..hihi..

Mommy_Cha said...

hamboih reben dia..siok eh bby gurl nih boley beriben2 kalo mikha pakai riben hahahaha...habis dia tarik2..!

Cik Zimie said...

muka baby mcm mommy hana! haha comelnyeeee

Hazz Nieza said...

cutenyaaaa!