Blockbuster Deals!!

Sunday, July 11, 2010

2 in 1: Pesta Flora n Tag answers

Salam,

hey all..so, amacam weekend? hehe..hana nye weekend dihabeskan dgn aktiviti study for IELTS exam, pesta bunga n tgk muvie Ketika Cinta Bertasbih 1 & 2 bersendirian di tgh malam di ruang tamu..hehe..takde shopping-mopping pun..wuwuwuw..

so, uolls ada tak yg pegi pesta bunga kat Putrajaya tu? seriously, bunga was so damn beautiful!! penuh ngan bunga n terasa mcm duk kat Holland plak..(eyh, ape holland2 ni..kang penyokong spain terasa..auucchhh!! hehe..saya sokong mana2 yg menang je..agagaga)..ok2..stop merepek..meh kite layan pics di pesta bunga itu..


cantekkan bunganye??


ada beraneka jenis bunga kat sini..kalo rasa2 ada masa lagi, boleh lah tanam bunga sendiri n boleh guna utk gubah hantaran ke..hehe..tak yah pening2 nak g beli..petik je kat laman umah..hehehe..
ada byk lagi pic ngan manequin bagai..nnt lah upload..broadband ni lembs giller..so, let's go for the pink tag answers:

1. Link kepada orang yang bagi award ni:
Aim
Cik Belle

2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK:
haha..sebenarnye lebeyh berminat kepada kaler pepel..pink minat sikit2 jek..sbb nampak sweet je dua2 kaler ni..

3. Sejak bila suka kaler PINK:
sejak bila tak perasan..haha..sejak nak kahwen ni dia menjadik2 plak..agagaga..

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK:

1. my nikon camera
2. mini tafsir al-quran..insaf jap..huhu..lama tak bukak..
3. op cos bunga pahar saya!! sayang sbb mama penat lelah buat smpi terbongkok-bogkok..huhu..bunga pahar hana ada variance of pink shades..from shocking pink to soft pink..=D
4. blanket n mantal musyuk..hahahaha..kantoi! tett..
5. my sexy nighty..agaga..takdelah..tak sexy pun..spaghetti nighty kaler hot pink. =p

5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK:

pic raya tahun lepas..=)

6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK:

-sa'ra
-durruz
-shasha
-along(sararisa)
-kay kamal

6 comments:

Yanie said...

Hana, tak ajak Yanie pun pergi Pesta Flora... huhu... lainkali kita gi benda2 camni sama2 nak? Ajak Syasya sekali....

MY said...

woahh... My g gak td Floria.. Panas yg amat.. tapi sgt best kan... tgkp gmbr cm x ingat panas.. haha

thezaila said...

wahhh.. seronok kamu di pesta bunga ye... igt kan nk pergi..but then kena balik kampung.. =(

hana yoriee said...

Yanie: hehe..hana pun tak tau ada pesta floria ni..sedara hana yg bgtau ada pesta bunga..tu yg tak melepaskan peluang tu..oraits..len kali ada pesta2 kite pegi sesama kay? =D

My: hehe..tu lah pasal..macam2 bunga ada..siap ada twilight punye hall lagi..hehe..mmg menarik kan My? hana pegi waktu petang dlm kol 5lebih so takdelah panas sgt..hehe..

Zaila: olololo..zaila..dun worry..pesta ni lama lagi kat Putrajaya tu..sampai 18hb ni. ada masa lagi.. =)

farahfatihah said...

wahh dah g ke floria ke?? fara x g lagi pun walau dekat sekakngkang kera je hehehe

hana yoriee said...

ff: haruslah sudah..wwkend ni ada exam..kena concentrate..so, kenalah pegi weekend lepas..hehe..pegi farah..rugi tak pegi!