Blockbuster Deals!!

Wednesday, July 28, 2010

alhamdulillah..=D

Salam,

syukur ke hadrat illahi atas kurniaan rezeki yg diberi..hehe..gembira bagi pihak MRS Craft Collection kerana 2 pasang baju di pameran promosi kerja kahwin sudah terjual dan ianya dibeli oleh seorang datin yang sangat cantek dari seremban..sedang elok je apabila beliau memakainya..weeee....akhirnya penat lelah n tak tidur malam berserta dgn macam2 drama yg berlaku sepanjang promosi ini terbayar juga..

(hehe..walaupun hana hanye tlg buat guestbook je pun..=p)



tepek sikit tgn yg bersusah payah mencanting batik utk promosi kali ni..huhu..

13 comments:

TheBubblyMe said...

Wow...Hana mencanting batik! hebatnyer! kita pernah buat skali je. time pendidikan seni kat sek! it was fun!!InsyaAllah wknd nie akan singgah kat Pameran Promosi Kerja Kawen..will u be there?

beautique said...

huhu tgn adek dia yg wat..hana yg dpt name..hehe...fyi yea my dearest sis...datin tu dri kl je syg...bkn seremban..hehe sape bg info salah nie..laki dia je org n9..huhu..anyway its ok..=) thx 4 ur support!!

cik fiza said...

wah hebat tu ana pandai canting batik... tabik spring la!!

Xora said...

woow! hebat! erm.. bila ni nak gi! en d ni asyik tak dapat cuti aje!

iedayah said...

wa...milik siapa tangan ini..huahua

hana yoriee said...

thebubblyme: huhu..itu bukan tgn saya..tgn hana tak segebu itu..wakakaka..tuan pny tgn dah reveal kat atas..comment no2 tu tuan punya tgn..hakhakhak..InsyaAllah hana akan ada kat situ weekend ni..kalau hana takde mama n adik hana akan ada kat situ..=)

sya: haha..takpelah..maknanye datin tu kawen ngan org seremban jadi dia datin seremban..agagagaga..tak kisah lah datin mana..janji masyuk..wakaka..alhamdulillah..

fizzie: huhu..fizzie dah tak kenal lagi tgn ana..aiyarkk..tgn sy tak sekembang itu..erkkk..habeslah kena hempuk ngan sya2..haha =p

xora: hehe..saya tak hebat..terpaksa menghampakan anda semua..itu tgn adik hana..dia yg belajar benda2 ni sume..hana satu pun tak pandai bab2 batik ni..ahaks..xora, nnt kalau D anda dah dpt cuti singgah ye?

iedayah: milik adik ku yg tembun itu..agagaga.. =p

farahfatihah said...

hana ke yg lukis tu? heheh sgt berbakat!!

hana yoriee said...

ff: aiyooo..bakat dr mama n yg seangkatannye tak terturun ke dalam diri hana ni..tgn keras cam kayu..huhu..yg berbakat tu adik hana si sya2 tembun..=p

cik fiza said...

hehehe tu la nampak cm lain tapi sebab letak pic tu jadi rasa nk puji juga la kn walaupun tgn org lain hehehehe

Hana said...

beshnya leh canting batek.. tringin nak try :)

hana yoriee said...

fizzie: hehe..puji ana? wawawa..tggu ana wat sendiri k?

hana: teringin nak try? huh..kejenya susah..=p

fikaryna said...

hana..berbakatnya..bukan snng 2..

hana yoriee said...

hihi..tu lah..adik hana mmg berbakat dlm batik2 ni..