Blockbuster Deals!!

Tuesday, July 13, 2010

Promosi Kerja Kahwin 2010

Salam,

okeyh..ni kira macam free advertorial utk Kraftangan Malaysia. Since, mama pun one of the member so, ape salahnye war-war kan promosi ini..hehe..

Basically, every year mmg akan ada promosi kerja kahwin ni. Kalau tahun lepas seingat hana ada lah vendor2 seperti pak abu n bridal boutique yang lain2. bukan itu aje, ada jugak pakej photographer and videographer, crafts and arts, choclates, cakes, dulang hantaran n etc etc...so, u juz name it..they have like from A-Z for your wedding. Ini berdasarkan setiap tahun yang hana pegi lah..iyealah..sekali tolong2 mama jaga booth.

So, sesape yang ada lagi nak carik sampin, doorgift ke, bekas hantaran ke..nak tgk pelamin ke, baju ke..haaa..di sini lah tempatnye. mmg highly recommend!! yg last year pegi, diorg siap buat sale baju pengantin..dr ribu riban ke bape ratus jek.cantek2 plak tuh..

Haaa..kalau pegi Promosi Kerja Kahwin ni jangan lupe singgah booth mama hana yea..kalau ada rezeki boleh lah jumpa hana..tp weekend je lah kot..hehe..jgn tak tegur tau kalau jumpa..kat booth mama mungkin ada baju pengantin, ada guest book, barang2 kraf utk doorgift, bunga pahar n etc2..owh lupe..nama kedai MRS Craft Collection. carik tau!! =D yang dlm blog beaucraft-ku juga akan ada kat booth ni.

Jumpa kamu-kamu di sana!!!
Tarikh :24 Jul 2010 - 02 Ogos 2010
Lokasi :Kompleks Kraf Kuala Lumpur
Anjuran :Kraftangan Malaysia


ini pic tak ingat tahun bila pny promosi kerja kahwin..gemuk kan? ni masa free hair lg..skrg rambut dah panjang.haha..eyh..tak payah tgk org..u all tgk katil dia..cantekkan..cadar songket tuh!! sejak dr zaman ni lah hana dah berangan nak tema kawen purple pink..=)

21 comments:

aDieyZa said...

purple + pink mmg sweet!!

hana yoriee said...

hihi..tu lah..suke giller kaler ni..

ryn said...

ambik part eh kat PKK nih? kawan ryn kejer kat sana, selalu mmg incharge gak la PKK nih.

hana yoriee said...

ha ah..mama yg involved coz dia pengusaha bwh kraftangan. owhh..kwn ryn tu keje ngan perbadanan lah yea? best lah kalau dia kerja ngan kraftangan coz bukan 1 ni je promosi..ada byk promosi lain dlm setahun..kan? =)

Xora said...

Hana, igtkan saya dah terlepas! tunggu gak hana post apa2 berkenaan kraftangan tu :) ok, kena mark my calendar!

hana yoriee said...

hehe..tak terlepas lagi xora..tu lah..aritu nak post dah entry pasal promosi ni. tp pastu mama kata Kraftangan tukar tarikh. so, ni dah dapat yg latest baru boleh promote..hehe..boleh lah jmp xora!! =D

Yanie said...

Hana... nak pergi lah promosi kerja kahwin ni... jadi yang diari songket tu nanti ada masa tu kan? Yanie beli masa tuh okay ke?

ryn said...

ha'ah.. mcm2 promosi ada
selalu mmg dia bgtau kat blog la.
http://pnstoberi.blogspot.com/

hana yoriee said...

Yanie: pergi jgn tak pegi..hehe..diary songket tu mungkin ada..tp size n quantity tak tau lah mama nak bawak berapa..nnt tgk masa tu yea?

ryn: owh..nnt nak cekidaut kat blog pnstoberi tuh..tgk mama kenal tak..hihi..

thezaila said...

nk pergi... or tak nk pergi...nk pergi.. or tak nk pergi.. emmm pergi... dah saya akan kuat kan iman utk tidak beli apa2.. sekadar mencuci mata shj..huhuh

hana yoriee said...

Zaila: pegi..boleh carik byk inspirasi jugak coz diorg ada pameran jugak..

TheBubblyMe said...

Hana... Thank you for the info! insyaAllah x der aral mmg nak pegi!!

Cik Belle said...

tak pernah pergi.. nak pergi la kali ni! hehe. hana, nanti update tarikhnyer ye. ehehe

Hana Jaffar said...

thanks for the info!
will mark my calendar ;)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

iqa adore to de cadar..sesuai dgn theme iqa huhu mne nak cri

hana yoriee said...

TheBubblyMe: ur welcome..pegi la..mungkin ada benda yg dicarik jmp disana.

Cik Belle; oraits..no problem.nnt hana update.

Hana Jaffar: gud gud..=)

iQa: suka yea cadar tu? hana pun tak tau kat mana boleh dapat. tapi kalau hana, maybe hana takleh nak beli kot..huhu..mahai wooo..maunye cecah atau mmg 5 angka kowt..uhuk..

farahfatihah said...

dear..go go pepel pink hahaha

hana yoriee said...

ff: yeah..i know u pun theme purple..hehe..cantek kad farah.awal dah siap..

fidza said...

oh my..mmg plan nak gi sane gak!

hana yoriee said...

hihi..sila pergi..nnt jgn lupe singgah booth mama hana yea..MRS craft colletion.. =)

Anjung Serai said...

Saya Nak Joint exhibition.. Mane2 Penganjur Boleh Hubungi Saye 012 9691039 atau 013 6691839 Farezz..