Blockbuster Deals!!

Friday, July 9, 2010

2nd tag of d month.

Salam,

hehe..kena tag kali ke-2 ngan cik iedaya comel lagi..=D so, we juz go straight k?

1.adakah anda rasa anda hot?
hot?? what do u mean by hot? in what aspect? hehe..perasan hot ada lah kot kadang2..agagaga.. alaaaa..ada ke org yg tak perasan hot??hehe..

2. upload wallpaper yang anda gunakan skrg?


3. cerita pasal wallpaper tersebut
owhh..maap laa..sejak lappy ni di format utk ke sekian kalinye, saya hanya memakai wallpaper yg tradisional ni je..malas I nak tukar dah..hehe..tu yg kat wallpaper tu sume keje-keje (yup, i'm a nutritionist and also an academician..) ngan wedd prep je..ahaks..=p

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
kata nuritionist..fast food haruslah dgn kadar yang jarang2..agagaga..dah lama tak makan.seriously..last yg pizza udang tu ntah bulan 2 ke 3..see..lama kan?hehe..

5. lagu paling latest yang anda dengar?
lagu kat blog iedaya tu haa..lagu aizat kalo tak silap..sbb baru bukak blog dia utk jawab tag ni..hehe..

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...
ahaha..hari ni byk berpoya-poya..sambil belajar wat General Linear Model (SPANOVA a.k.a repeated measures two way ANOVA) utk result thesis..belajar 10% poya2 balance nye..=p

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
-masa ngaji zaman kecik2 (tadika), nenek yg ajar ngaji tu panggil hana, 'Dian'.ntah nape dia panggil camtu tak tau..haha
-family sume panggil anah
-kat blog guna hana
-kadang2 perasan ni sikit ada yg panggil ala2 Rihanna umbrella, kalo tak diorg panggil ngan panggilan ala2 nasyid jadik Raihan..
-senior2 staf ada yg panggil Siti..adeyh..lemah org panggil Siti ni..tak shuke!

8. tagged lagi 5 orang
1.Elya Elmo
2. Yanie
3. Sk
4. Sarah Bridal Supernova
5. Zaila

SOALAN BAWAH NI BERKAIT RAPAT DENGAN ORANG YANG ANDA TAG..

9. Siapakan orang no.1 kepada anda
Elya..dia sgt cun masa pertunangan beliau..sy ngan dia takde kena-mengena pun..hehe..kenal dlm blog aje..nntlah kalo ada gathering boleh la kite jmp kan elya?

10. katakan sesuatu kepada orang no.5..
Zaila..hehe..kitorg tempah baju kawen kat tempat yg sama. Zaila, bile nak update blog nih?? hehe..

11.no 3 ada hubungan dengan sape?
ngan sape lagi kalo bukan ngan KH..hehe..bila nak kenalkan dgn hana, SK? ekekeke..

12.bagaimana dengan no.4 lak?
uishh..sarah ni bagaikan legend! haha..sgt suke dgn wedding blog beliau..very informative and practical!


13. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.
1. dia punye blog unik..dia pakai blog title sokseh2..sengeh je bila tgk.. =D
2. dia pandai d.i.y bunga dip..boleh belajar ngan dia kalo sesape nak diy sendiri bunga pahar..
3. bukan setakat bunga pahar je..byk benda lain lagi lah yg kalo boleh iedaya ni nak DIY..
4. dia dah bertunang..hehe..
5. n of coz lah iedaya ni pun bride to be juge!!

14. perasaan anda masa buat tag ini..
rasa relief sebab dah selesai tugas menjawab..ecewahhh..jawab tag laju je..tp keje opis lambat..ekekeke..

18.adakah anda tau razman itu sengal?
sape lah pulak..i tak nal lah ..

19. gay or less?
im not a homo..so say no to both of them!! =p

5 comments:

iedayah said...

yang..thnx coz rajin jwb tag ai..hihi..ai loike num 13 nye answer..hihi..=p

ElyaElmo said...

aiyokkk!! i dh kene taggg..
bnyk nyee tagg kene jwb ni..huae,,insyaAllah i cuber buat k....

soalan2 die kelakar laa..tiber2 tnye razman...die nk tney u kenal tak rizman ruzaini kot...ha3

hana yoriee said...

hehe..jawab jgn tak jawab!

sk said...

haha sy dh jwb tag nih. tp dulu takde pulak soalan psl razman & gay or less tuh. sape la yg gi tambah tu hahahha..

thanx anyway.. nnt bebila bleh sy kenalkan hana dgn KH eh.. ;)

hana yoriee said...

owhh..dah jawab..takpe takpe..hana dah baca dah rasanye entry tu..hihi..oraits..nnt bila tibe masanye kenal2 kan lah..=)