Blockbuster Deals!!

Friday, July 23, 2010

baju tandang dah siap!! & update Promosi Kerja Kahwin

Salam,

hihi..sewonok oooo baju tandang dah siap..hehe..camno ni? baju tandang dah siap tapi baju sanding lom siap lagi..hihi..takpelah..mana2 pon janji sume siap before kawen.. =) thanks Makcik Ct sbb dah siapkan baju dress full lace yang cantik utk anah..hehe..walau pun lom try lagi, tgk dari gambar je mmg dah puas ati sangat dah..sbb kaler mmg kaler idaman..lace nye pepel gelap ngan lining kaler belacan..ngan beads yg penuh tu..owhhh..baju itu sungguh berat bak kata mama..hehe..ni yang tak sabar nak g fitting nih..aiseyh..nasib lah masa lagi 4bulan ++ je lagi..hehe..eyh, lupe plak..utk tandang ni, hana tak bayar ape pon lagi termasuk lah deposit tau..bila tau baju dah siap baru ler bayar deposit dalam quarter mcm tu..hehe..mentang2 sedara, boleh lah bayar ikut kite..janji bayar..n yang penting tidak seperti sesetengah vendor yg asyik mintak2 payment walaupun haprak pon takda..hukhukhuk..

hihi..nak tgk bajunye?? haha..tunggu lah nak dekat2 ngan tarikhnye nanti takpun tggu pas majlis tgk tuan punya badan pakai ek? hehe..seronoknye!!

lagi 1, nak hapdate mengenai Promosi Kerja Kahwen..Ok, Promosi akan bermula mulai esok pada jam 10am - 8pm. Mama dah pegi set up booth dah kat Khemah LAMAN PLAZA. Booth MRS Craft Collection a.k.a Beaucraft-ku adalah booth No.1 bila anda masuk melalui pintu besar..Hana and the family akan berada di sana weekend ini..tadi mama call bgtau ngan excitednye:

Mama: Ana, kat khemah ni giller cantek..Tema kawen kau..pepel..
Hana: huhu..iyea ke? cantek sgt ke?
Mama: Cantek lah..mcm nak giller tgk ni haa..ngan hantaran dalam kotak songket kaler pink pepel lagii...aduh..mmg boleh gila tgknye..
Hana: huhu..tak pat tgk..sok lah g..ni jap g ada meeting..kalo tak leh lah g tgk jap..=(
Mama: hehe..

So, dari perbualan n MMS yg adik hana beri, mmg tak syak lagi..Promosi Kerja Kahwin kali ni mmg boleh dijadikan panduan terutama utk diri hana sendiri..hehe..siap hana ckp ngan mama, pegi lah chop kotak songket tuh sewa utk wat hantaran..hahaha..mama kata itu utk show je..uhuk..takpe..nnt leh suh mama try DIY..ahaks...mcm sempat aje nak wat sume kan?

Ok..pada b2b sume..jumpa kamu2 di Kompleks Kraf Jalan Conlay yea weekend ni..kalau dtg, singgah lah booth kami..hihi..produk2 beaucraft pon ada kalau nak tgk..Guestbook songket yang Xora nak tgk pon ada jugak..hehe..Dtg tau..hana tggu!! hehe..

p/s: huhu..takleh nak upload plak pic MMS tadi..memorycard fon ni dah bengong2 sket..tapi takpe..tgk ngan mata kepala sendiri lagi puas ati tau..hehe..

13 comments:

Xora said...

sabtu ahad ni saya di JB :( tapi nak kena curi2 la datang waktu kerja.. eheheheh

hana yoriee said...

hehe..takpe xora..hari keje pun boleh..tapi hana takdelah..=p mama n adik je yg ada jaga booth..

Cik Belle said...

hana, nanti upload gambar-gambar booth di sana yer.. mesti ramai yang menuggu update ni. hehe. this week tak dapat pergi jenguk. sobs!

hana yoriee said...

cik belle: baiklah..nnt saya akan update..nnt bile2 dtg ler jenguk..ada masa sampai 2ogos..dun worry.. =)

PurPLe LaDy AiFA said...

promosi kerja kawen tu kat ne hana? sy trn KL minggu nie, mne taw kot2 leh singgah.. even though dh kaween, tp still suka menyebok kat tempat2 berkaitan wedding neh.. hehe

farahfatihah said...

ala nape lak memory card bengong..baru nak tgk pic heheheheh

hana yoriee said...

PurPLe LaDy AiFA: Promosi Kerja Kahwin tu dekat Jalan Conlay, KL..Kompleks Kraf ni dekat dengan Pavilion n Hotel Royale Chulan tu..dtg la singgah..=)

ff: hehe..tgk live lagi syok farah..nnt dtg tau!

ElyaElmo said...

hana...jalan conlay dekat dgn pavi tu ke??

sk said...

ehhhh.. serius terlupa psl event nih! sampai next week eh? tgkla klu hari ahad dpt pegi. sobs..

Hana said...

Waa.. beshnya Hana.. smue dah nak siap.. mesti cantik semua :)

hana yoriee said...

Elya: yup, jalan conlay tu dkt area pavilion, prince court sume..n kompleks kraf tu betul2 sebelah hotel royale chulan tempat Serina kawen aritu..hehe..

sk: a ah..smpi next week..takpe ada banyak masa lagi..

Hana: hihi..belum siap sumenya..step by step siapkan..huhu..insyaAllah..harap sumenya cantek2.. =)

iedayah said...

wah..baju tandang hana da siap..yeay..mest cantik kn..=)

hana yoriee said...

iedayah: hihi..ha ah..dah siap..tu laaa..harap2 canteklah bila dah sarung kat badan nnt.. =)