Blockbuster Deals!!

Wednesday, July 28, 2010

update on Promosi Kerja Kahwin

Salam,

Sorry lah lambat nak update pasal ni..huhu..adik hana ada upload beberapa je pic masa Promosi Kerja Kahwin ni..ada byk lagi pic lenlain tapi berukbands seperti biasa mcm siput sedut tahap kelajuannye..ini hana update kat ofis..so laju sikit..ahaks..*kantoi*..so, jom layan pic yg tak berapa nak byk ni yea..


ok..dr pic ni dah tau kenapa saya giller bila masuk khemah A ni..hehe..pameran dia mmg sgt mengagumkan..meleleh air mata air idung tgk..ahaks..mcm nak kawen terus je kat pameran ni..huhu..tu belom tgk pelamin lagi..kalo nak tgk pelamin sila klik sini


yg ni pic pameran baju pesona pengantin..ala yg hrtu hana penah cerita yg mama kursus ngan Datin Sharifah Kirana tu..so, hasilnye adalah baju no. 2 dan no.4 dr kanan..mmg mereka suruh buat motif batik..so, itulah hasilnye..


yg ke-3 ni masih lagi dlm Khemah A..kat pameran. atas meja ni hasil tgn mama hana..Guest book material songket with pewter n dua kotak songket for doorgift. cube zoom kat bantal atas kerusi tu..hehe..menarikkan? kat lipatan dia ada motif songket..mmg cun bila tambah brooch..haishhh..


yg 1 & 2 dari kiri ni pun hasil tgn MRS Craft Collection..camne, ok tak? oklah kan..amatur je..belom jadik professional lagi..nnt dah pro, uplah lagi..hehe..


ok..last sekali adalah booth MRS Craft Collection.. yang ni kat Khemah B. mmg kat corner je booth ni..kalo dtg sini singgah2 lah ek? kat atas meja ada guest book design baru n sample bunga dip n bunga clay kalau ada sesape nak tempah..hehe..leh lah deal ngan kami..

ok..utk pengetahuan b2b sume..kat Promosi kerja kahwin ni ada mcm2 lagi..ada khidmat catering spt Sri Angsana, D'Mawar n etc..Butik Pengantin spt Arma, Bayu Wedding, Alfinaz, Sharifah Kirana n etc etc..byk laaa..pastu ada khidmat photographer spt MangoTouch, Serindit n beberapa lagi..Kad kawen plak ada SeriSireh, gedungKad Kahwin. Cake kawen ada norizan bakers..cake mmg cantek giller..n the list goes on..byk lah yg kamu boleh tgk kat sana..so, sesape yg belum book ape2 lagi boleh lah dtg ke Promosi ni..n jgn lupe singgah di booth MRS CRAFT COLLECTION yea..hihi =)

15 comments:

Xora said...

bila la D saya nak dapat cuti ni!

hana yoriee said...

huu..'Dy' saya pun tak dapat cuti..uhuks..nasib family ada teman wat wedd prep..=(

thezaila said...

hehe.. saya sudah pergi.. and i survey the chocs there.. giler mahai!!!

jihan musfirah musa said...

wahh!!..kener pegi ney...;p...pink..theme i looiikee!!!...

hana yoriee said...

haha..kamu kan tokey choc..mestilah yg kat pameran tu mahal..hehe..nak cover cost sewa booth tu..ahaks..

mysarah said...

nak pergi jugak lah weekend ni! ;)

hana yoriee said...

jihan: pegi pegi..mmg byk kaler pink pepel kat situ..hehe..

mysarah: pegi jgn lupe singgah booth MRS ye? =)

iedayah said...

cantiknye hasil keja tangan mama hana ..sweet lor dear..

hana yoriee said...

iedayah: hehe..mekaseh..(tlg jwbkan bg pihak mama)..=)

PurPLe LaDy AiFA said...

love the pink dress dekat gamabr last skali tue.... ala2 kaftan style..

hana yoriee said...

aifa: ha ah..mmg style kaftan..hehe..yg kaftan tu lah Datin beli smlm..hihi..

ElyaElmo said...

mcm best je..nak gi laaa...
hana..klo ternampak elya..panggey tau nnt!! ha3..elya takot tak cam hana...:P

hana yoriee said...

elya pegi lah..mana tau ada vendor yg elya berkenan kat sini..hrtu elya nak g tgk alfinaz kan? kat sini ada..=) ala..harini (sabtu) hana tak g conlay..diserang viral fever..esok (ahad 1/8) insyaAllah ada..lepas g kenduri huda..hehe

ElyaElmo said...

hana!!!elya gi ahad kol 6 lebih..u kat sana tak??
i try cr u..tapi takdeee :(

hana yoriee said...

kol 6pm??adalah elya..opss..chop chop..maybe masa tu tgh borak2 ngan makcik songket kat tepi tu..huhu..