Blockbuster Deals!!

Tuesday, October 12, 2010

o.m.GOLDen wedding!

Salam,

huhu..bukak fb tgk pic 1 couple ni pny recept! terpana sat..wedding mengalahkan Dr.SMS tu haa..seriously babe! smpi Tuanku Mizan attend dan merenjis pengantin ini..But, sorry uols..I tak kenal pengantin ini siapa..huhu..nama aje tau. tp siapakah gerangan..ampun! tak tau..

meh tgk pic diorg..



Please zoom in the groom's shoes!!! it was a gold shoes!!! aiyoooo..dahsat sungguh!


pelamin from NGI yg entah berapa ratus ribu RM itu..huhu..

all pic's credit to : Azam Neurmaya FB

p/s: haku hanya mampu terkesima aje memandangnya..huhuhu..

25 comments:

Mrs. ieza said...

o.m.g giler la wedding diorang..memang telan air liur jela tengok kekekeke =P

Hana said...

chanteq.. kerabat ke.. lately, ramai yang guna color white and gold untuk wedding.. nampak mewah this color.. :)

thezaila said...

ternganga cheq tgk.. huhuh mmg among best of the best punya wedding la... baju pengantin perempuan itu.. sangat lah mcm fairy tales.. mak sooka..

farahfatihah said...

cantiknya mcm raja2 melayu la huhu

Amalina said...

ni perkahwinan anak tan sri jojo..tuan empunye concord..among the vvips yg hadir adalah our beloved yg dipertua agong =)

hana yoriee said...

Ieza: tu ler..ni tahap dah mcm nak tertelan anak tekak sendiri je dah ni..hehehe

Hana: anak Tan Sri..ha ah kan? ramai guna gold n white..gold dah back in trend skrg kot..hehehe..

Zaila: mak pn soooka baju tuh!! ala2 baju princess europe nun..huhu

ff: huh..dah mcm raja melayu n queen omputih dh ni..

amalina: haaa..amalina kenal gerangan siapa orgnye..hehe..tau anak tan sri aje..tak tau tan sri mana..=)

Amalina said...

nak tgk more pictures, ade kat sini : http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=501632&extra=page%3D2&page=1

tp pictures kualiti biase je la..heheheh

hana yoriee said...

amalina: weee...tgk kat FB Azam Neurmaya tu pun dah berpinar bijik mata ni..hehehe

MiYOKO TACHIBANA said...

big WOW....speechlesss.....

Reen Tart Nenas said...

daughter sulung tan sri jojo. owner of concorde & hrc. mmg super duper kaya la. plus, hubby daughther die tu pun putera raja la gak kot. keturunan kerabat2 :) best kan kalau kaya :p

waniez nurul said...

huuuu santek sgguh.. kek je dah sama berat ngan badan wanie ke aper tu..besarnye..

AnEs said...

fuyyo0!ntah-ntah kasut emas dia da boleh same bajet ngan satu wedding..memang telan-telan air liur je la tengok..haha

Nur Iman said...

wowwww...terkedu...xder air liur nk ditelan.huhu..

PurPLe LaDy AiFA said...

tgk dier nye akad pon cntik gak! sukaaaaa. wow, ini br wedding terunggul dekad ini.. xyh pggil tv3. ;p huhu. like!!

iedayah said...

I pn terkesima gk ni hana..gile grand.....

Renee Meow said...

ouhhh i saw dis one jugak..tp xingat kat mane nmpak...rase dah lama gak bulan 7 ke 8...grand gilerss kan...

agree ngan hana.. mmg wedding lagi grand dari *ehem* reception dr sms.. whyyyyy.. *masih rasa xpuas hati dgn wedding dr sms* huhu....


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

hana yoriee said...

miyoko: Wow weeee juge..huhu..itu je mampu

reen: uishh..ape yg tak bestnya kalau jadik kaya..huhu..

waniez: ntah2 berat kek tu lg lebih dr berat u wanie..huhu..

anes: ha ah..iyealah..bajet beli kasut ntah bape karat tu dah boleh cover 2-3 majlis dh agknya.

iman: sakit tekak ke iman? hahahaha..

aifa: kena tgk ni akad dia..

dayah: sama2 lah kite terkesima...wuwuwu..

renee: owh..takpe..yang penting astronaut tu dah selamat berbahagia disamping wife tersayang..kite doa aje ok..=)

ElyaElmo said...

gile grand kan....!!!~

Khumaera Ismail said...

woww~!!! all golden..pelamin mcm istana..fuyoo~!!!

ReYNa said...

gile kaya org tu..ya ampunnn.huhu

hana yoriee said...

elya: itu ler pasal!! huhu..

khumaera: yup..tak duk istana pun leh wat majlis lebih dr kat istana..huhu

reyna: mula2 baca ingt reyna kata org ni gila..haha..rupanya reyna ckp org tu GILA KAYA!! =D hahahaha

anaztasias einz said...

memg cool and nice la. look elegance n mewah =)

Nadia said...

mewah nk mampus...tp if i pkai gown kmbang tu,msti lawak..nmpak gmok.ha3

hana yoriee said...

nora: iyea..mestilah mewah..duit pon mewah! huhu

nadia: hihi..mana ada nampak gemok kalo u pakai..u cantek, sure gorgeous kalo pakai..hehehe

oNe_nIe said...

Gilaa..great kot majlis Kawen anak tan Sri jojo...Kta nie org biasa confirm xleh wat:(