Blockbuster Deals!!

Thursday, October 28, 2010

1st Surprise..

Salam,

wee..mlm smlm dgn tak disangka dapat sms from this one person..hehe..ckp yg hana punye 'barang' dah siap. so, we can go and pick up today! all paid tggl nak p amek aje lagi. haaa..ini bikin surprise dulu ler..alaa..bukan benda baru pun.byk b2b yg dah buat.hihi..juz penyeri majlis sikit aje lah. yeay! cepat betul siap. isnin email, rabu siap! lega...nnt on the day baru reveal yea?


hint sikit..hahaha

hehe..maybe akan ada byk lg surprise..who knows? kuikuikui..eceh..mcm byk aje ideanya..hahaha..

so, disebabkan sabtu ni kena p seremban..(REDHO aje..takpe ikhlaskan kerja dapat pahala kan?), jadi alang2 pegi seremban, hana akan pergi hantar kain utk bridesmaid lg sorg tu. hrtu bg baju nya aje..ni bg kain plak.pastu, singgah pegi rumah FFIL utk hantar kad pihak mereka. belum hantar lg sejak ambil hrtu. al-maklumlah, tunang tak cuti2 since raya hrtu..huhu..so, setelkan perkara2 ni dulu..

hurmm..smlm petang katil dah sampai..ok..not bad! tak lah semewah mana..tp yg penting kukuh dan ada katil..hehe..pastu, mama sempat pesan pg td. mama dah beli katil, cadar beli sendiri yea? wuwuwuwuwu..sodeyh..kena p beli sendiri..bila jusco nak sale ni? haisshhh...

p/s: owhh..my lil bro nak repair katil saya yg patah tu dgn ganti kayu pada part yg patah tu..hehehe..bagus..leh guna lagi! =)

and thanks pada en NUFFNANG sbb dah update earning..hahaha

19 comments:

ElyaElmo said...

hana! elya tau ape fungsi 'bende alah ' tu.... :D
nnt klo elya perlu kan bender ni, nk roger2 hana nk mintak contact :D

hana..skang JJ tgh saleee laaaa....last week elya giiii tgh sale

hana yoriee said...

haaa...baeklah! nnt kalo nak tau ape2 gtau aje..hihi.. lor..JJ dah sale ke?? awat I tak tau? huhu..nampak sgt lama tak g JJ..hahaha

sk said...

jj skang tgh sale deepavali. hihi

esok kot ade jj member sale kt setiawangsa. midveli dh lps dah rabu n kamis last week. hana, lps kawen nnt guna tak benda di atas? nak sewa. haha

PurPLe LaDy AiFA said...

JJ penang arini ada member card sale~ heeee

farahfatihah said...

huhu nak letak pic ke kat stand tu..apa tah namanay hohoho mesti best ni..cepat2 reveal

macemellow said...

jusco kan ngah sale sekarang dear.. tapi lg best kalo you jusco card holder kan, 28hb ni kat jj setiawangsa ade sale khas utk members. 4hb ni kt jj cheras selatan. memang berbaloi! aritu i pegi yg members punye kat midvalley, cadar offer 80% + 20% tau! giler borong sakan.. hehehe.

ms syaz said...

hie hana.. already click it to follow u.. ;p syaz link u dlm my blog ehh? blh ka?

syaz tgh mencari 'barang' lebih kurang mcm diatas.. nk mintak tlg u bg email kt syaz blh x? itupun if u x keberatan.. tq

hazelsyaz@yahoo.co.uk

Khumaera Ismail said...

sy tau apaka itu :)

miss nona said...

hana mane nk dpt bende tu ek.tgh cr gak ni

anaztasias einz said...

hana... saya pun tempah itu hehe ! dpt teka hehe ! gud luck ek wed preps =)

hana yoriee said...

hoho..tak sangka plak ramai yg comment utk benda ni..=)

1. Yang paling tepat sekali hana rasa, farah punye tekaan..kuikuikui..

2. kawan2 yg lain yg bertanyakan mengenai easle tu kan..sbnrnya hana belum lagi pegi beli easle nya..juz 'barang' utk diletak kat easle tu je yg dah dapat..tapi...hehe..SABAR yea semua..insyaAllah, hana akan pegi tgk easle tu nanti weekend ni kalau berkesempatan. so, makanya..hana akan update jika betul terdapat easle di kedai tersebut nanti ye??? SABARRRRR..hehehe..

3. Pada yg bgtau info mengenai jusco sale tu..mekaseh ler byk2..sukenya!!!tapi kan macemellow..kalau dah 80+20% tu tak ke namanye free?? hahahaha..syioknye kalo free!

sk said...

hahaha hana,

merujuk pd reply no 3 (dh mcm tulis rasmi dah ni), kalau sale 80% + 20% tu, maksudnya memula discount 80% pastu dia tambah 20% lagi based on harga yg tinggal. bukannya total jd 100%. hihi

kat kedai2 emas slalu buat sale camni, esp wah chan. haritu time survey cincin tunang baru paham. time tu dia buat 60% + 20% + 5%. jenuh nak kira. haahaha

eh hana, macemallow beritau 4/11 member's sale kat jj cheras selatan. jom gi jom. haha

ms syaz said...

ok2.. nanti i tggu ur entry psl easle tu.. :)

hana yoriee said...

huishh..sk..ayat dah mcm minit mesyuarat! ke td tgh wat minit..hehehe..

owhh..gitu ghupenya! nampak benor lah teman ni bukan shoppaholic! hahahaha..jom jom! meh kite serbu JJ..tapi kad JJ hana kan dah kena rompak dr hrtu hana tak wat2 baru lagi..huhu..

hana yoriee said...

ms syaz: i dah follow u! hehe..oraits dear..nnt hana update once dah dapat yea? =)

iedayah said...

alolo..smlm ad sale kt jj..cian hana.kt sogo lak skrg tgh sale baju ms semalam i g dear..ha..i tau ap hint pic yg u bg tu..tu tntu nk ltk kt entrance majlis kawen nnt kan dear..

hana yoriee said...

iedayah: pandainye laa..ank sape lah ni..hehe..

EReeN shafreeniza said...

hai hana..u tak wat sewa ke mende nih..or leh u bg conteck num org yg wat drawing stand ni ta?

hana yoriee said...

owhh..hai ereen..kalo nak beli, cube search kat google the perfect canvas. kalo tak silap harga dia rm40-50 cmtu.