Blockbuster Deals!!

Tuesday, October 26, 2010

patah hatiku..(sila baca ikut gaya nyanyi lagu tersebut)

Salam...

huhu..sodeyh ni..pg td sebelum pergi kerja, insiden tak diingini berlaku...hurmm..takdelah nak salahkan sesape..cuma rasa ralat sgt sbb tggl sebulan lebih aje lagi utk tarikh itu..hurmm..tapi apekan daya, ajalnya pagi tadi.

mesti korg pelik kan? bukannnnn..takde org pun yg mati dalam kisah ini..kalau org mau meraung kot..ini hanya boleh menangis dalam hati aje..iyealah..terkenangkan saat2 hana belinya dulu 2tahun++ yg lalu..dengan berelaunkan duit GRF (Graduate Research Fellowship) sebanyak rm56 sehari @ rm1500 sebulan, hana sempat lagi menabung utk beli harta. (ecewaahh..sempat lagi beli harta..sekarang dah bergaji pulak tak sempat..huhu). bukan lah harta ape. cuma perabot kat rumah laaa..seperti tv walaupun bukan tv plasma, dan set katil masa bertunang. even harga mereka tak lah sampai 3-4ribu.tp still duit tau..uwaaaaaaa...sedeyh.. ='(

sekarang pengantin dah takde KATIL!!! wuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwu...apelah nasib..lepas terdengar bunyi dentuman yg kuat masa tgh iron baju nak pegi kerja, aku menoleh dan mulut ini hanya sempat bercakap pada org itu.."aku dah nak kahwin dah..sambil masamkan muka dan nak nanges dah"..ayah meluru keluar dr bilik dia, mama pun meluru naik dr bawah..hanya bai aje masih berdengkur tak peduli (walaupun dia tak berdengkur).."takpelah, beli baru aje.."ayah cakap..MAKANYA AYAH ATAU MAMA YANG KENA BELIKAN..saya sudah short ini duit..kalau tak, org yg wat patah tu sila GANTI..hokeyh? huhuhuhu..

betapa patahnya hatiku melihat katilku..takpelah..nanges pun tak guna..sekarang tunggu jer lah katil baru yg entah bila baru nak sampai..hurmmm..

(sempat lg en tunang wat lawak.."beli katil yg tahan2 sikit ye ayg"..ceit!..)sabar ajelah..dah lah tgh sedih ni..huhu..

13 comments:

Queen4ADay said...

hahahahaha;p

iedayah said...

sbr bebanyak hana..alhamdulillah parent hana understanding n tlg hana kn..

hana yoriee said...

pn Queen: kamu gelakkan saya yea?? sama mcm en tunang..sabar aje lah saya =p..huhu

iedayah: huhu..mama kata smlm nak beli tilam..skrg kena beli ngan katil2 sekali..hehehe..

Yanie said...

wahhhh hana...dah citer katil dah ni..... sian hana... Yanie pun belum beli lagi katil.... tsk.... :'(

hana yoriee said...

huhu..yanie..hana tanak pun citer katil2 ni..uwaaaa..sodeyh tau..tsk..tsk..tsk..tapi takpelah..meh la kite beli katil baru yanie..hehe

TheBubblyMe said...

Hahaha... tergelak baca. sorry dear! nasib bukan u yang tdo atas katil tuh =D. think on the bright side..dapat katil baru!!!

hana yoriee said...

ainey: hahaha..pikir2 balik mmg tergelak..sblm kuar dr garaj rumah pun siap cembeng2 lg ngan mama..padahal mama tak salah..huhu..

farahfatihah said...

hohoho igt kamu yg insiden..rupanya katil..hehehehe leh dapat yg baru kan =)

hana yoriee said...

ff: huhu..perasaan tidur di atas katil titik peluh sendiri lain rasanya farah...huhu..*melo plak hana ni* hahaha..iyealah..tunggu katil baru ler ni..tak tau ler bilanye sampai.. =(

luvira said...

yess..dapat katil baru...;)

hana yoriee said...

yess..dapat katil baru dgn tak sengaja..huhu

K.I.N.A said...

hehe..rezeki jugak tu..katil baru..:)

hana yoriee said...

huhu..tu laa..alhamdulillah..