Blockbuster Deals!!

Tuesday, February 1, 2011

biskut, kek n etc...makan makan makan..

Salam,

huh..rasa cam lama tak hapdate blog ni..terasa sgt byk yg tertinggal sbb tak dpt blogwalking kat sume kawan2 belog..tapi sy cube khatamkan jugak..bukan hape..lately dgn internet connection prob dgn order doorgift yg alhamdulillah masyuk! haha..rezeki pas kahwin mungkin..=)

wokeyh, minggu ni n minggu depan byk tul undangan kawen kan? untuk itu hana terlebih dulu nak ucapkan Selamat pengantin Baru kpd CikSue dan Lala. Semoga kalian dpt jadi isteri yg terbaik utk suami masing2..ecewaahh..

ni nak promote sikit ler job yg hana dpt dr cik sue..beliau order biskut utk doorgift hari kahwin beliau. =) alang2 tu, hana pon nak promote ler belog hana yg lagi satu..actually lama dah buat blog tu, tp mcm tak terhapdate n tak sempat nak officially launch pon..ecewah bajet mcm chef wan nye kedai plak..haha..nak launching bagai..kalo sudi meh ler jenguk2 belog INI..insyaAllah akan slalu update order2 baru n lama2 yg tak terhapdate tu..miahahaha..



esok nak wat oreo cheesecake..nak suh lou kong jd 'lab rat' utk test kek yg lou po dia bikin..hahaha..esok update kalo kek nye cantek..=p

4 comments:

missbutterfly said...

hana..dh tgk blog tu..wah2..dh ada bisnes rupanya..nanti aku follow langkah hana..tp yg choc cc tu nampak tempting gile!

hana yoriee said...

haha..dh lama dh buat bisnes tu cumanya dr umah je. org yg tau, diorg order la..mama yg buat, hana terer wat biskut je..lenlain tak pandai lg..hehe..choc cc tu mmg sedap seyh..sendiri puji..=p

Miss Tatie said...

gulp! sedapnya

hana yoriee said...

hehe..belum rasa lg tu..kalau rasa mesti tak tidur lena..hahaha *ayat nak power aje..hihi