Blockbuster Deals!!

Monday, May 17, 2010

bunga mangar tanpa kertas lip lap lip lap..

salam..

harini terover rajin update blog..

hehe..kelakar arr tajuk post kali ni..seperti biasa..hana jalan2 kat mukabuku la kan..tgk lah ada pic kahwin seseorng..hana tak kenal pasangan pengantin ni..tp yg hana tertarik nye lah kan..dia punya bunga mangar..serious hana tak penah tgk yg serupa dgn dia punya..slalu yg kite lihat yg bunga mangar standard yg lip lap lip lap kaler gold, pruple, silver n etc2 tu kan? ni tak..totally tak pakai benda tuh..huhu..top up lagi 1 idea kawen..hehe..mari kite tgk bunga mangar beliau..


ini gambar jauh..lain kan bunga mangar ni?


ok..ni yg zoom nye pic of bunga mangar..

so, amacam..rasa2 boleh DIY tak bunga mangar mcm ni?hehe..

21 comments:

Yanie said...

Eh cantikla Hana bunga Manggar tu...Nak try DIY lah... Hoho... tapi Yanie nak pakai artificial flowers je... Hehehe

harzharun said...

waaa!!!..dear!...1st time tgk!..siyes unik ok....apa lg...ble jadikan inspirasi nih...

hana yoriee said...

yanie..rasanye yg kat atas ni dia pun pakai artificial flowers..kalo pakai fresh flowers rasanye tak tahan kowt..kena panas bagai..hehe..jom kite DIY..

hana yoriee said...

harzharun: hehe..tu la..unik kan? saya mmg suka benda unik2 ni..tp tak tau ler boleh realisasikannye atau tidak..hopefully boleh la kan?

Daleela said...

Unik...

hana yoriee said...

ha ah daleela..

ally said...

uniknya..n sweet juga..hihi..tq dear for the idea..=)

farahfatihah said...

wahhh bunga manggar ke tu????lain nyer!!

kay kamal said...

nice2...berat la nmpak tapi. cm seksa je muke yg mmbawak hehe

thezaila said...

nice one.. something new on the plate. =)

Hana said...

first time jugak tengok.. bunga mangar.. bunga betul.. ump.. interesting :)

cik fiza said...

menggunakan konsep 'bunga'.. unik.. kalo hana cuba nnt masa kenduri leh la fizzie tgk hehehe

hana yoriee said...

ally: hihi..ur welcome. sharing is caring kan?

ff: iyea..bunga manggar tu..jgn tak percaya..

kay kamal: ha ah kan..kesian kat tukang bawak plak eyh..hehe

zaila: yup..the fresh one..heehe

hana: definitely interesting.. =D

fizzie: hehe.insyaAllah..kite tngk mana yg mampu di DIY..agagaga..

ShalinzZ85 said...

awak..nanti datang la ke kenduri shalin di kelantan.di rantau panjang..datang la..9 jun 2010..kad ade di blog shalin tau!

hana yoriee said...

shalin: huhu..9 jun yea..alaaa..nk sgt pegi.tp dah balik kl 5/6 tu dr KB..huhu..anyway..Congrats dan Selamat Melayari Bahtera Perkahwinan.. =)

rose said...

lain dari yang lain nie..tp kalu nak DIY pun xtau nak suh sape pegang..sebab nmpak cam berat je..hehe..

hana yoriee said...

haha..kerah je mana2 lelaki perkasa kat rumah tu..hehe

NahWaL said...

hana, ni wedding kawan nawal dekat US dulu. haha. nawal datang time ni. memang masok2 tu tak pernah nampak orang buat bunga manggar gitu. so lain kan.

hana yoriee said...

lorh..kawan nawal ke..tu la..pic ni pun tgk kat fb ayang kamel..hehe..tu la pasal..lain giller bunga manggar tu..kalo real2 nawal tgk, cantik tak?

NahWaL said...

santek. macam dalam gambar. hehe. nasib baik nawal tak amik ayang jugak, member tu dahla kawen kat tempat sama. huk3

hana yoriee said...

haaa...kalo santek bagus laa..hihi..boleh try buat..ekeke..