Blockbuster Deals!!

Tuesday, May 11, 2010

lil update n plan for the venue of d outdoor photoshoot

Salam sume..

hihi..tetibe mlm ni terasa nak update citer pasal kawen sket..smlm pegi dzull konon nak amek baju nikah..tup tup blom siap lagi rupenya..berjanggut tunggu 'org baru' yg ganti kak ina tu carik baju hana..pastu tgk dia call2 n tak kuar2 dr bilik jahit..ntah ape yg lama sgt..maybe dia takut nak ckp yg baju hana lom siap lagi kot..nasib saya cool je even kat kad tulis siap 4/5/2010..smlm dah 10/5/2010 pun tak siap2..pastu 'org baru' tu kuar n ckp baju hny siap pada rabu iaitu pada 12/5/2010..i pegi esok baju i tak siap...tau ler kamu nanti yea..huh..nasib event lambat lagi..so, pada kawan2 yg blom wat baju nikah, baik cepat2 coz takut diorg ni delay2 mcm ni kan..tambah lagi sekarang diorg dah bz amek tempahan baju raya..serious ramai org even time hana dtg dah nak maghrib..sume kebanyakan dtg ukur baju raya diorg..huhu..

ok..masuk topic kedua pula..so, b2b yg kat luar sana dah ada plan blom utk outdoor photoshoot after majlis kawen? hurmm..hana ada la list beberapa..tp tak tau nak pilih yg mana lagi..ikut pada keadaan.. pics2 kat bawah ni actually dah terperap lama dlm cam, cuma tak berkesempatan nk upload je..huhu..tempat ni mmg cantik dan restoran ni blom bukak secara rasmi pada umum masa hana dtg. tempat ni diperbuat majoriti daripada buluh..nama dia ntah ape eyh..alamak short term memory lost betul..adeyh..something mcm 'rimba buluh' ke apa ntah..nanti hana check balik ngan family angkat hana..diorg ni ada kena-ngena ngan tokey tempat ni la...cantik kan tempat ni? bila pikir2, syok betul kalo dpt wat photoshoot time takde org camni..kosong je..ni kalo dah bukak pd public blom tentu boleh buat tempat ni 'macam aku yg punya'...hehehe


cun kan tempat ni? cozy je..


pondok ni comelss..i like!

11 comments:

kay kamal said...

kt negeri mane tempat ni?

Me & Family said...

Istana Bambu ler...dah selamat rasmi ari jumaat aritu(kalu x silap har..)

MY said...

kat maner nie hana ? mcm tupai-tupai..

ZARA said...

saya takda outdoor photoshoot. nak jimat duit :(

tapi pondok-pondok ni comel!!

ElyaElmo said...

kalo nak buat photoshoot kat pondok ni.masa hana honeymoon dekat pantai pun bolehhh buat gak :D

hana yoriee said...

kay: kat ampang jer kay..hehe..negeri selangor..tak jauh mana pun..jln dari keramat - ampang..

MY: tu laa..lebih kurang la..restoran dia tepi highway je.

kak shena: hoh..kak shena dah mula mengomen blog saya!! walauweyh..istana bambu eyh? bagus2 tlg hapdate..hehe

zara: olololo..takpe..lepas2 kawen pon boleh shooting lagi..dun worry..

elya: wakakaka..honeymoon blm plan ler beb..coz cuti blom tentu lagi dapat..hukhukhuk..

farahfatihah said...

cantik arrrr tempat tu..camne nak ke sana? ikut mrr2 ke?

zielalala... said...

wah cantiknye sini :)

hana yoriee said...

ff: ha ah..ikut mrr2 tu la..nape farah? nak makan2 situ ye?

zielalala: ha ah..cantik..pegi la makan2 kat situ nnt.. =)

ally said...

alamak cantik..classical..mcm kat hawaii..(mcm pnh g je cr sy tls nih..hihi)..pnh mkn kat cni x? mlm2 mesti suweet..=)

hana yoriee said...

ally: hoho..mcm hawai ye? so, tak yah g hawaii g sini pun cukup..hehehe..blom penah mkn lg..coz pegi ritu tak bukak lg..huhu..try la..