Blockbuster Deals!!

Wednesday, May 19, 2010

gorgeous dulang hantaran

Salam sume...

waktu lunch hour ni hana hupdate la sket blog ni..hehe..sat g smbg wat corrections for minit meeting..haha..sorry boss..saya siapkan by today..dun worry..agagaga..

okies..td hana terjumpa one of this lovey dovey dulang hantaran from this one blog.. sgt cun..ada putih dan hitam..tak payah pakai alas dulang bagai dah rasanye bila pakai dulang ni. so, kepada sape2 yg tercarik2 dulang hantaran yg cantik dan bersesuaian..meh kite tgk kat pic bwh ni..

haa..ni yg versi putih suci..masih kosong..tanpa hantaran diatasnye..


dulang itam yg dihias cantik dgn fresh flower sahaja..n of cos dgn barang hantaran..seee...betul kan? tak payah nak beli alas2 dulang bagai lagi..jimat sket.. =)

so, uolls boleh tgk kat laman sesawang ini:
http://whatalovelywedding.wordpress.com
for uolls info, 1 dulang kalo nak sewa rm30. kalo nak 9 = rm250 tp kalo sewa 11 = rm300


p/s: saya share n skali advertise blog ni dgn ikhlas yea..tak dpt ape2 pun..hehe..tp anda sume yg baik ati boleh lah klik kat nuff saya yg kejap ada kejap takde tu yea..mana tau boleh bantu hana nak sewa dulang ni ke..hahaha..masheh.. =)

23 comments:

MY said...

cantik yg hitam putih tue.. suka!!

hana yoriee said...

hehe..tu laa..hana pun suka..hurmmm..KIV dulu yg ni..

asna cute said...

Owhhh terpikat dgn dulang warna putih tue.. cantikkk! sgt sgt sgt sgt sgt sgt!

harzharun said...

dear...look very exclusive la....mn nak dpt eh?

hana yoriee said...

asna: hah..kalo dah berkenan sgt sgt sgt . tah bape kali sgt tu..hehe..g la risik2 kat Fathin blog whatalovelywedding tu..hehe..

harz: kalo nak sewa boleh dapatkan kat link whatalovelywedding tu..tapi kalo nak beli, hana pun tak sure..huhu

farahfatihah said...

wahhhh cntik la...ada warna pink n pepel x hehehe

hana yoriee said...

farah: kalo awal2 ada pink or pepel..hana org first yg akan grab..agagaga..kalo tak pun farah spray je lah dulang tu kaler pink/pepel..tp pastikan anda beli ye..bukan sewa..hehe..

Sarah Abd Rahim said...

Sangat menarik! Mahal gak kan bila sewa.. Huhu..

hana yoriee said...

Sarah: iyealah..agak mahal..hurmm..tp kalo beli tak tau ler bape pricenya..huhu..anyone has any idea?

missbutterfly said...

rsnya dulang ni kt ssf.hari tu ader nmpak..tp xsure pulak harga.

dyn said...

cantikk..rasanya ada kat ssf rm60++ kot kalo x silap..let me noe if im wrong..membazir pulak kalo sewa..kalo nak beli mahal..tapi hati sgt suke..

hana yoriee said...

missbutterfly: owh..ye ke? will check them out kat SSF..

dyn: aiyoyo..myr60 kaaaa?? adeyh..pengsan..agagaga..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

sukenye yg warne putih tu!kalo kenekan ngan warne lilac,sure gorgeous!

hana yoriee said...

d.a.m.i.q.u.l.a: hoho..mmg seswai sgt2..

~ thalhazlin ~ said...

yang putih tu cantik. bunga dia cantik, tak payah pakai alas dulang. :)

dyn said...

tu pun da lame tgk...xtau ade lg x..
kalo dpt yg murah i pon nak..
hana yoriee i linked u eh..

Hana said...

cantiknye...oh.. sy sgt suke roses..bagus jugak kan camni takyah wat lapik dulang :D

hana yoriee said...

thalhazlin: ha ah..itu lah kelebihannya..tak payah pakai alas dulang..tp jimat tak kalo kite sewa dulang ni?

dyn: ha ah kn? takde ke? adeyh la..ok..i'll linked u back dear..hihi..

Hana: iyea..saya pun sgt suke roses..weee..

ZARA said...

Alamak. suka betul dulang ni. RM60? erk. mahal lah eh?

hana yoriee said...

haa..kalo nak beli dr sumber kawan2 kite di atas mmg rm60..tp kalo sewa rm20..huhu

fathinz md nor said...

hi hana, thanks for this post. hehe akak baru je perasan. apelah lambat tgk blog awak. anyway, kite baru je beli lagi dulang tuh kat ssf. its rm198 ke 189. mmg mahal gile. ;) sbb tuh sewa dia harga mcmtuh.. good luck for ur wedding yer. kite doakan semua berjalan dgn baik.

hana yoriee said...

hi fathinz..waahhhhhhhhhhh..mahal giller! baik beli handbag baru ke, kasut baru ke, cincin besar ke kalo harga gitu..hehehe..tak berbaloi..=)

hana yoriee said...

chop..fatinz dah beli..wahh..bagusnye! pasni leh la sewakan kat any b2b..mesti diorg berminat..gud luck to u too dear..=D